NSMBL festival: Het event van het jaar waar je écht bij wil zijn

Oh yay, het NSMBL Festival komt dit jaar terug! Na een uitverkochte editie vorig jaar, vindt het festival dit jaar maar liefst 2 (!) dagen plaats. En van het thema maakt je hart ook een sprongetje: ‘Une Fête Parisienne‘. En don't we all love Paris?!

Op 10 en 11 oktober zal de Gashouder in Amsterdam op de Westergasfabriek he-le-maal in het teken staan van alles wat wij vrouwen ontzettend fijn vinden. Je vindt er niet alleen alles op het gebied van fashion & beauty maar er is ook genoeg te zien, te beleven en te proeven op het gebied van lifestyle & food. Allemaal in het teken van Parijs en de Parijse vrouw.

To do

Wat er precies te doen is? Je kunt er ten eerste uitgebreid shoppen (met korting!) bij fashion, beauty & lifestyle merken zoals Lush (de zeepjes zijn to die for), Omoda (omdat we nóóit genoeg schoenen hebben), Bandhu (voor prachtige accessoires) en Real Techniques (elke make-up liefhebber weet dat dit een absolute musthave is).

Als je even moe bent van al dat rondwandelen kun je je laten verwennen bij onder andere de nagelbar van O.P.I. Honger? No worries, voor zowel de zoete- als de hartekauw is er ontzettend veel lekkers. Denk aan vega bitterballen (Chef Tors), donuts (Lottie’s Doughnuts) en yoghurt op zijn creatiefst (Yoghurt Barn). Drink er een heerlijk wijntje bij of een overheerlijke cocktail. Yummm.

Om er nog een extra Parijs tintje aan te geven kun je jezelf laten tekenen door straatartiesten, je samen met je vriendinnen laten vereeuwigen in een photobooth, en kun je je eindeloos laten inspireren door verschillende workshops en masterclasses.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Overtuigd? Koop nu je kaartje. De eerste 500 early birds ontvangen namelijk een toffe goodiebag! We zien je daar!

Reageer op artikel:
NSMBL festival: Het event van het jaar waar je écht bij wil zijn
Sluiten