Inga Stoit
Inga Stoit News 31 jul 2018

Jammie! Je kan nu Nutella tester worden, wat een droombaan!

Van alle droombanen op deze wereld is er zojuist een hele bijzondere bijgekomen. Je kan namelijk Nutella tester worden, de droombaan aller tijden. Ferrero, de makers van Nutella maken deze dream job mogelijk.

Jouw favoriete broodbeleg is ongetwijfeld Nutella. Je vindt het zo lekker dat je de hele pot het liefst in een keer oplepelt. De pot staat standaard op jouw boodschappenlijstje. Nutella is jouw wereld. En je kan nu aan de slag als tester, jouw droombaan zonder enige twijfel.

Nutella

De kans dat jij wordt aangenomen is behoorlijk groot. Er zijn namelijk maar liefst 60 mensen nodig en er zijn slechts twee voorwaarden. 1: Je moet van chocolade en hazelnoten houden. 2: Je moet bereid zijn om te verhuizen naar Italië. En daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je niet allergisch bent voor één van de ingrediënten.

Holy moly! Er komt een chocolade café in Den Haag dus vergeet je summerbody

Droombaan

Het is een makkelijk baantje. Je werkt maar vier uur per week en het werk is verdeeld over twee dagen. Je wordt er waarschijnlijk niet heel rijk van, maar je hebt ongetwijfeld één van de lekkerste banen ooit. Je verkeert in een prachtige omgeving en geniet van de heerlijkste chocopasta ooit. Wat wil je nog meer?

De baan gaat 30 september van start. Je hebt dus nog maar even om je aan te melden, dit kan hier. Bonus: Nog voordat jij aan de slag gaat als chocoladepasta tester, krijg jij een cursus van drie maanden lang. Hierin wordt jouw smaak en geurzin verder ontwikkeld. En daar komt uiteraard veel Nutella bij kijken. Jammmmmieee.

Reageer op artikel:
Jammie! Je kan nu Nutella tester worden, wat een droombaan!
Sluiten