Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 18 december 2017

OH! Er bestaat Nutella lipstick en daarmee ben je verzekerd van kissable lips

Over één ding zijn we het ongetwijfeld met z'n allen over eens; alles waar Nutella een rol in speelt, is de hemel. Of dat nu spaghetti, een burger, haarverf of lippenbalsem is. Of lippenstift. Kom maar door.

Als je fan bent van lipproducten met een smaakje, dan ben je bij het goede artikel beland. En als je even wat anders wil dan de standaard aardbeien- of perziksmaak, dan al helemaal.

Nutella lippenstift is een feit

Normaal gesproken zijn voornamelijk de lippenbalsems voorzien van een smaakje. Maar als je ook eens een lekkere lippenstift op je lippen wil smeren, dan hebben we het beste nieuws ooit voor je. Want deze lippenstift heeft de aller-, allerbeste smaakt die je je maar kan wensen: Nutella.

Het is een heuse collectie van vier matte stifjes die allemaal een nude-kleur hebben. Vandaar dat ze ook Nude-tella genoemd worden. Shout out naar het marketingteam of wie de naam ook verzonnen heeft, want dit is ontzettend briljant.

Het setje komt in een mooi doosje en kost ongeveer 50 euro. Maar dan heb je wel de hele dag de geur en smaak van Nutella onder je neus. Beste. Idee. Ooit.

Nog meer Nutella: Nutella opent een pop-up bakkerij in Amsterdam en je kunt er kerstkoekjes bakken

Beauty Bakerie

Reageer op artikel:
OH! Er bestaat Nutella lipstick en daarmee ben je verzekerd van kissable lips
Sluiten