Nutella spaghetti is hier en het is je zoetste droom ooit

Rosa

Dat is nog eens een mega lekker bord spaghetti. Vergeet de courgetti, je pasta pesto of rode saus prakje. Er is nu spaghetti gemaakt van Nutella en het gewoon een perfect dessert (eh, of gewoon als lunch of diner). Hier is het altijd tijd voor.

Nutella spaghetti is hier en oh wat zijn we blij

Het fitgirl leven zetten we even helemaal opzij bij het zien van dit bord met Nutella spaghetti. Je hoort het goed: Nutella spaghetti, oh my. En je hoeft er niet eens zelf voor in de keuken te gaan staan. Je kunt het namelijk gewoon bestellen in een restaurant.

Oké, wellicht een kleine teleurstelling: bemachtig een ticket naar Australië als je dit gerecht voorgeschoteld wilt krijgen. Het restaurant Carosello in Monee Ponds bedacht de hemelse lekkernij. Het zijn letterlijk sliertjes gemaakt van Nutella, overgoten met Nutellasaus, afgemaakt met witte chocoladesnippers, munt en frambozen. Maak me gek.

Hebben hebben hebben

En laten we nu hopen nu wij er aandacht aan geven, dat een Nederlandse chef de Nutella spaghetti in Nederland gaat introduceren. Want het kan niet anders: dit is een hit. We vonden ook nog alternatieven die minstens zo lekker zullen zijn. Hallo wie komt ons dit brengen op kantoor? Hartelijk dank.

Gotta make me one of these! #NutellaPasta with #cookiedough "meatballs" #drool

A post shared by トニーチソルス (@t0nichi) on

Chocoladefan? Smakelijk nieuws! De chocoladepizza komt naar Nederland