O yeah! Je kunt écht naar het resort uit Dirty Dancing

Yasmine Esser 28 jun 2016 Life

'Nobody puts Baby in a corner'. Hoevaak heb je Patrick Swayze dat wel niet horen zeggen? Hoevaak heb je wel niet gezien dat Johnny en Baby de lift oefenden in het water? Hoevaak heb je wel niet meegezwijmeld als ze aan het einde dansen op I've had te Time of my Life? En hoe fantastisch is het dat jij nu zelf óók daar de tijd van je leven kunt hebben?

Ja, het is waar. The Kellerman Resort, waar alle legendarische momenten in Dirty Dancing plaatsvonden, dat bestaat gewoon. Oké, in het echt heet het Mountain Lake Hotel en het is ook helemaal niet in Upstate New York, maar in Pembroke in de staat Virginia. Maar hé, het is wel het échte resort.

Hotel uit Dirty Dancing, here we come

Het hotel was destijds gekozen omdat er maar weinig budget was. Ook had het een retro vibe en dat kwam goed van pas, aangezien de film werd opgenomen in 1987, maar zich afspeelde in 1963.

Mocht je – net als wij – een enorme fan zijn, dan hebben we goed nieuws. Niet alleen kun je het resort bezoeken, in het hotel worden ook speciale Dirty Dancing weekenden gehouden. Dan kun je bijvoorbeeld een watermeloen toss doen en danslessen nemen. Nu maar hopen dat de leraar net zo hot is als Johnny Castle.

LEES OOK: Voor de echte waaghalzen: een glazen glijbaan op 300 meter hoogteskyslide

Reageer op artikel:
O yeah! Je kunt écht naar het resort uit Dirty Dancing
Sluiten