Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 11 jun 2017

Deze 16 dingen zul je herkennen als je geobsedeerd bent door je horoscoop

Veel vrouwen lezen hun horoscoop. Maar er is een verschil tussen mensen die hier heilig in geloven en mensen die er om lachen. Ben jij iemand die vindt dat haar horoscoop écht gelijk heeft? Wellicht heb je een (lichtelijke) obsessie voor je sterrenbeeld. Want volgens jou staat alles geschreven in de sterren.

Of je nu graag je toekomst voorspelt aan de hand van je sterrenbeeld, wilt weten met welk sterrenbeeld je het beste matcht op liefdesgebied of wat jouw favoriete standje is. Ja, het staat geschreven in de sterren, daar ben je heilig van overtuigd. Als jij ook een obsessie hebt voor je sterrenbeeld, dan zul je de volgende zestien dingen zeker herkennen:

1. Je hebt verschillende apps over jouw sterrenbeeld

En deze apps vertellen jou elke dag wat jou te wachten staat. Super spannend en ze hebben (vaak) gelijk ook nog. Niets leuker dan te weten of je vandaag een zak geld gaat vinden of morgen een aanvaring zult hebben met je worst enemy. Jij bereidt je in elk geval alvast goed voor.

2. Een nieuwe maand

En dat betekent nieuwe voorspellingen van de sterren. Je kunt niet wachten wat deze maand voor je in petto heeft. Nog leuker zijn de jaarvoorspellingen op gebied van carrière, vriendschap, liefde en jezelf.

3. De voorspellingen zijn ZOOOO waar

Elke keer verbaas je je er weer over hoe de voorspellingen toch zó kloppen. Dit is pure magie.

4. Je zet horoscopen tegenover elkaar

‘Oh ben jij Vissen? Dan pas jij zo goed bij mij, want ik ben een Steenbok.’ Mensen kunnen je een tikkeltje vreemd aankijken. Maar waarom? It’s a true story. Jij matcht iedereen aan de hand van zijn of haar sterrenbeeld.

5. Je kent het astrologieboek uit je hoofd

Boek? Je hebt er zelfs meerdere. En je raakt niet uitgelezen over de astrologie, het is gewoon zo ongelooflijk interessant. Jij kan een Weegschaal of Maagd precies vertellen wat zijn of haar karaktereigenschappen zijn. Jij herkent een Leeuw op afstand.

6. Jij raakte he-le-maal in paniek toen je sterrenbeeld bleek te veranderen

Toen een tijdje geleden dit bericht rond ging, raakte je helemaal van je a propos. No way dat sterren zijn verschoven en jij nu ineens een Waterman bent. Daar lijk je niet eens op.

7. Jij gedraagt je naar je horoscoop

Je hebt wilskracht, bent vastberaden, intuïtief en emotioneel. Maar ook een beetje jaloers en koppig. Maar ja, kan ook niet anders. Je bent een Schorpioen. En daar gedraag je je ook naar. Zo trots ben je.

8. Belangrijke beslissingen maak je als het in de sterren staat

Dolgelukkig ben je wanneer je horoscoop je vertelt dat dit hét moment is om te beginnen aan een nieuwe carrière, of dat je nu de droomreis moet gaan boeken. Als het in de sterren staat, dan zal het wel waar zijn.

9. Als je dronken bent, praat je over je horoscoop

Jij pakt de lekkere mannen graag in met je kennis over astrologie. Jij kunt zijn hand lezen, hem vertellen wat zijn karakter is. Niet elke man is van je onder de indruk, maar jij wacht tot jij de ware hebt gevonden die het wél interessant genoeg vindt. En die matcht bij je horoscoop ofcourse.

10. Je geeft liefdesadvies gebaseerd op sterrenbeelden

Geen wonder dat het niet werkt. Een Ram en een Stier gaat echt nooit werken. Wel pak je meteen je app erbij om te kijken wat deze match kan redden.

11. Je houdt van celebrities met hetzelfde sterrenbeeld

Het is zó enig dat Johnny Depp, Angelina Jolie, Kanye West en Adriana Lima ook Tweelingen zijn. Daarom ben je natuurlijk ook groot fan. Jij spiegelt jezelf aan deze mensen. In werkelijkheid zouden jullie natuurlijk ook beste vrienden zijn.

12. Je doet niets liever dan readings

De toekomst voorspellen door middel van handlezen, je aura of je sterrenbeeld vind je helemaal de bom. Je geeft er dan ook graag je geld aan uit. Mensen die hier niet in geloven zijn maar raar. Jij vertrouwt de zweverige vrouw voor honderd procent.

13. Je spaart items die met je sterrenbeeld te maken hebben

Een pyjama, ketting, ring of mok. Je houdt ervan om je sterrenbeeld te koesteren en te laten zien. Je schaamt je niet, het is iets heel moois en bovennatuurlijks.

14. Je hebt een bestie met wie je úren kunt praten over jullie sterrenbeelden

Zo fijn dat je haar hebt gevonden. Je astrologische buddy. Zij is degene met wie je over al je karaktereigenschappen kunt praten. En jullie vergelijken elkaars karakter met het sterrenbeeld. Zo leuk dat jullie overal hetzelfde over denken. Met een goed glas wijn hebben jullie een perfecte avond.

15. De astro termen ken jij beter dan waar je voor gestudeerd hebt

Jij weet precies wat orb, heliocentrisch en retrograde betekenen.

16. Je denkt eraan een tattoo te nemen met je sterrenbeeld

Mocht je ooit een tattoo nemen, dan denk je aan iets origineels met jouw sterrenbeeld in de hoofdrol. Als je er al eentje hebt, gefeliciteerd. Dan behoor je nu officieel tot de echte sterrenbeeld geobsedeerden.

Dit vind je vast heel interessant: Haar inspiratie nodig? Dit is hét perfecte kapsel bij jouw horoscoop

Reageer op artikel:
Deze 16 dingen zul je herkennen als je geobsedeerd bent door je horoscoop
Sluiten