Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 27 juni 2018

Zin om naar de bios te gaan met je vriendinnen? Ocean’s 8 is de film die je nu wil zien

Goed George Clooney is een knappe vent. Beetje op leeftijd inmiddels, maar hij mag er nog steeds zijn. Brad Pitt is eveneens een lekker hapje. En Matt Damon, mwah, die zouden we ook niet afslaan. In Ocean’s Eleven tot en met Thirteen kon je genieten van deze knappe mannen. Maar nu, nu is het tijd voor de ladies om terug te slaan.

Ocean’s 8 is de film waar je nu heen wil met je vriendinnen

Al die mannen de die koppen bij elkaar steken in Oceans Eleven, Twelve en Thirteen om dingen te stelen en op hoog niveau kattenkwaad uit te halen, was natuurlijk een genot om naar te kijken. Maar dat het altijd alleen maar vrouwen waren, wakkerde toch ook wel ergens iets feministisch is ons aan. Want hallo, wij ladies kunnen ook keus wel dingen jatten. Ofzo.

Gelukkig is daar nu verandering in komen met een nieuwe film genaamd Ocean’s 8. Deze film draait helemaal om een groep vrouwen die juwelen gaat stelen. En dit is echt een heerlijke film als je met je girlsquad een uitje naar de bios wil maken.

De vrouwen de baas

In Ocean’s 8 zijn de hoofdrollen voor Sandra Bullock als het zusje van George Clooney’s personage Danny Ocean, voor Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter en niemand minder dan Rihanna.

Het verhaal gaat over Debbie die net uit de bak komt, waar ze door toedoen van haar ex was beland. Ze besluit samen met een groep vrouwelijke misdadigers een grote roof te plegen tijdens het Met Gala, een jaarlijks liefdadigheidbal in New York.

Trommel je vriendinnen op en ga naar deze heerlijke film. En eh, vergeet niet een grote bak popcorn te bestellen.

Reageer op artikel:
Zin om naar de bios te gaan met je vriendinnen? Ocean’s 8 is de film die je nu wil zien
Sluiten