Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 26 nov 2016

Oef! Single vrouwen hebben betere orgasmes dan vrouwen die een relatie hebben

Je kunt je als single wanneer de feestdagen aanbreken en het ijzig koud begint te worden, heel alleen voelen. Had je die perfect guy maar aan je zij die je warm houdt en chocolademelk voor je maakt. Om nog maar niet te spreken over de steamy nights die juist zo heerlijk zijn in de winter. Maar niet getreurd. Single vrouwen hebben betere orgasmes. Oef.

Single ladies put your hands up

Ik herhaal: singles hebben betere orgasmes. Staak je pogingen om op de valreep nog een vent te vinden. Dit onderzoek heeft namelijk aangetoond dat singles betere orgasmes hebben dan koppels met een lange relatie.

De University of Turku en Åbo Akademi University in Finland hebben maar liefst zeven jaar onderzoek gedaan naar orgasmes bij singles en mensen in een relatie. Annika Gunst, van de University of Turku, keek daarbij vooral naar de evolutie van het vrouwelijk seksueel verlangen.

Bijna 2200 vrouwen werden ondervraagd voor dit onderzoek. Ze kregen vragen over intieme aspecten over hun seksuele leven. Van seksuele bevrediging tot gevoelens en pijn bij het vrijen. De gemiddelde leeftijd van de vrouwen was 25 jaar en ze werden onderzocht van 2006 tot 2013. Wat blijkt? Het meest variabel was de seksuele bevrediging.

Beste orgasme in de wereld hebben

Opgewonden single vrouwen

Interessant aan deze studie is dat er wordt gesuggereerd dat je relatie status een impact heeft op seksueel verlangen. De grootste toename in het aantal orgasmes is bij alleenstaande vrouwen, zij hadden ook een groter seksueel verlangen. De orgasmes zijn het laagst bij mensen die al die zeven jaar een relatie hebben.

Vrouwen die in de tussentijd een relatie kregen, schommelen ergens tussen deze twee uitkomsten. Er kunnen echter een aantal kanttekeningen worden geplaatst, bijvoorbeeld dat de deelnemers aan het onderzoek zichzelf hoger kunnen inschatten.

Maar hey, single ladies, bedenk jullie maar dat jullie orgasmes heaven zijn en dat pakt niemand jullie meer af.

Lees ook: OMG! Wij vrouwen kunnen een orgasme van 15 minuten krijgen en dít is hoe

Reageer op artikel:
Oef! Single vrouwen hebben betere orgasmes dan vrouwen die een relatie hebben
Sluiten