Oeh! Chanel komt met een hotte oogschaduw trend geïnspireerd op de beroemde tassen

Glamour

Chanel heeft het weer geflikt. Er is niemand op deze aarde die niet bekend is met Chanel’s iconische gewatteerde handtas. Het is de droom van elke vrouw om zo’n tas aan haar collectie toe te voegen. Maar mocht dat toch nog even buiten handbereik zijn, is er nu de nieuwe oogschaduw trend, namelijk: quilted eyeshadow. De iconische Chanel print op een plek waar niemand het zal missen: je prachtige ogen.

De quilted eyeshadow trend is voor het eerst gespot tijdens de 2016 herfst show van Chanel. En het is een directe link naar die felbegeerde Chanel tas. We zagen het bij Gigi Haid, we zagen het bij Kendall Jenner en we werden er dolgelukkig van.

De meeste trends die voorbijkomen bij grote designer shows zijn trends die we mooi vinden, maar net iets té zijn om te rocken op een avondje uit. Ze kunnen namelijk redelijk avant garde zijn. Gelukkig is hier de quilted eyeshadow. Een tikkeltje extravagant, maar goed te doen voor de vrijdag- of zaterdagavond. Wie weet wordt eye shadow art de nieuwe nail art.

Hier zijn wat voorbeelden van de hotste trend van Chanel:

#pfw#autumn#quiltedeyes#tompecheuxmakeup#

A photo posted by TierneyAmberD-Monteith (@tierneyamberstyle) on