Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 20 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Oehlala – Deze erotische film op Netflix moet je zien

Grote kans dat je al wel iets over de hete film 365 Days voorbij hebt zien komen. Iedereen heeft het erover en dat is niet zonder reden. De erotische thriller staat nú op Netflix. Geloof ons, dit wil je zien.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

De film zou iets weg hebben van Fifty Shades of Grey, maar dan next level. De hoofdpersonage in deze film wordt namelijk verliefd op haar ontvoerder. Wij praten je bij.

365 Days op Netflix

De erotische film is gebaseerd op het Poolse boek 365 Dni en staat sinds een paar dagen op Netflix. De film wordt ontzettend veel gekeken en staat al in de top 10 best bekeken films en series van dit moment.

En dat komt vooral door het bizarre verhaal. En oké, een knappe hoofdrolspeler. Het verhaal gaat over de 29-jarige Laura Biel die haar verjaardag viert in Italië. Als ze ineens ontvoerd wordt door Don Massimo Torricelli (een heuse maffia-baas), begint het pas echt spannend te worden.

Laura moet 365 dagen bij hem blijven en doet er alles aan om zelf de macht te krijgen. Maar dan wordt ze toch verliefd op haar ontvoerder. Klinkt dat spannend, of klinkt dat spannend?

It’s getting hot

Kleine tip van ons voor jou: kijk deze film niet met je ouders in dezelfde kamer. Dat kan erg awkward worden, aangezien de film basically porno is. Als je Fifty Shades al erg vond, gaat van deze film je mond al helemaal openstaan.

Tweede film

De film 365 Days eindigt met een enorme cliffhanger, waardoor we ons allemaal afvragen of er ook een tweede deel komt. Omdat deze film is gebaseerd op het gelijknamig boek, kan dat weleens gebeuren. In totaal zijn er namelijk drie boeken over het verhaal van Laura en Massimo.

Toch moeten we nog even afwachten of dit wordt bevestigd. Tot nu toe is er namelijk nog niks bekend over een tweede deel.

Wisselende reacties

Niet iedereen is laaiend enthousiast over deze film. De film krijgt op IMDb een 3,8 en scoort 42% op RottenTomatoes. Veel mensen vinden het overduidelijk dat de film365 Days gebaseerd is op Fifty Shades of Grey, en dat het daarom op Netflix verschijnt.

Ben je wel benieuwd geworden? Je kunt de film kijken op Netflix, en om alvast in de stemming te komen presenteren we je wat sexy beelden. You’re welcome.

Lees ook: OMG – Ferry uit de populaire Netflix-serie Undercover krijgt een eigen film

Reageer op artikel:
Oehlala – Deze erotische film op Netflix moet je zien
Sluiten