Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 3 jan 2017

Oehlala! Dit is de liefdeshoroscoop voor 2017

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee zijn goede voornemens van start gegaan (of niet) en hoop je op een gezond, succesvol maar ook liefdevol 2017. Astroloog Kathryn Andren voorspelt met behulp van de sterren hoe ons liefdesleven er dit jaar uit zal zien. En daar zijn we natuurlijk allemaal best wel benieuwd naar..

Ram (21 maart – 19 april)

Het goede nieuws voor de Ram is dat je relatiegebied wordt uitgebreid in 2017. Vanaf nu tot oktober zul je je focussen op het verdiepen van relaties die goed in balans zijn. Je doet misschien een stapje terug in de lente, want je voelt dat je dan ook behoefte hebt om lekker met jezelf te zijn.

Maar Ram, durf risico’s te nemen en geef jezelf over aan intimiteit. De enige weg naar liefde is vooruit kijken en doorgaan. Je zult er uiteindelijk waardering voor terug krijgen. (Van je lover of van een heerlijke vent).

Stier (20 april – 20 mei)

Het begin van 2017 is dé tijd voor jou om oude zaken af te sluiten. Heroverweeg wat echt belangrijk is in jouw leven en neem afscheid van mensen, projecten of plannen die er niet meer toe doen. Zelf weet je het best van wie je het meeste houdt.

Focus je in 2017 op nieuwe work-out routines zodat je energiek en geïnspireerd blijft op zowel je leven als je lovelife. Tijd voor veranderingen met je lover? Het is bij jou alles of niets en je hebt behoefte aan diepgang. Wees niet getreurd wanneer prille relaties stuk lopen, jij vindt wel weer diepgang in een ander.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ben je klaar voor de volgende stap of klaar voor échte liefde? 2017 kan wel eens het jaar zijn waarin je serieuzer gaat worden met persoonlijke relaties. Je gaat je dan ook honderd procent inzetten om relaties te onderhouden. Overweeg welke relaties na een lange periode, nu nog steeds belangrijk zijn voor je. Houd je vast aan jouw overtuigingen en aan degenen die het meest voor je betekenen.

In de lente kom je tot bezinning, liefdesplaneet Venus verplaatst zich naar jouw gebied van verbindingen. Laat vrienden gaan die niet het beste in je naar boven halen en steek energie in de mensen die je blij maken. Tot en met oktober zul je je van je creatiefste kant laten zien, dan kun je wel eens plezierige tijden meemaken met die ene speciale persoon.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Merk je een transformatie in bepaalde relaties? Belangrijk is om energie te steken in de mensen die je kracht geven en mensen te laten gaan die dat niet doen. Het goede nieuws is: er zal wel eens uitbreiding in je familie kunnen komen dit jaar. Ben jij de gelukkige die een boy aan de haak zal slaan?

Zorg dat je op het gebied van werk en privé een balans vindt. Dit is een uitdaging voor jou in het begin van de lente. De liefdesplaneet Venus verplaatst zich dan in jouw gebied van carrière. Neem je tijd om duidelijke grenzen te trekken tussen werken en leuke dingen doen. Dan zul je je op je allerbest voelen en zul je een ware magneet zijn.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Nieuwe connecties en reizen staan centraal in jouw toekomst, Leeuw. Als je opzoek bent naar liefde, richt je tot je vrienden, klasgenoten en zelfs je broers en/of zussen om jou te ondersteunen. Er kunnen nieuwe contacten uit voortvloeien. Je stelt je kwetsbaar op, wat je liever niet doet. Maar, je hebt behoefte aan intimiteit. Sommige mensen kunnen daardoor wel eens heel belangrijk worden in jouw leven.

De waarheid spreken is heel belangrijk voor jou de komende tijd. Het is misschien wel de tijd om je overtuigingen nog eens te evalueren of een reis te maken in het begin van de lente. Sla je een buitenlandse hottie aan de haak of wil je de band met je lover versterken in een exotisch paradijs?

Maagd (23 augustus – 22 september)

Work hard, play hard en dan zul je beloond worden. Je zult misschien wat onverwachte inkomens ervaren in de lente. De liefdesplaneet zal zich dan verplaatsen naar jouw gebied van welvaart.

Qua liefde is het is vooral belangrijk dat je geen geheimen hebt voor je partner, als je die hebt, of voor de mensen waar je het meest van houdt. Houd je ogen open in jouw persoonlijke relaties zodat je de waarheid kunt onderscheiden van illusie. Trap niet in leugens, dan vind jij je Mr. Forever.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij bent heel gelukkig in de liefde dit jaar, Weegschaal. Jupiter, de planeet van geluk, legt tot en met oktober de nadruk op bewuste relaties. Daar hecht jij veel waarde aan. In de lente is het verstandig om een stapje terug te doen voordat je twee stappen vooruit gaat. Ga voor liefde, maar take it easy.

Waardeer de mensen die zo belangrijk zijn in jouw leven. Kijk naar de belangrijke zaken die er toe doen met je lover als je die hebt. Je thuissituatie is een gebied dat constante transformatie ondergaat, steek daarom energie in de band met je familie. Sta dit jaar open voor meningen van anderen en geniet van de aandacht die je zult krijgen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je verlangt naar het krijgen van liefde zoals jij dat in je hoofd hebt. Wellicht houdt jouw zoektocht naar perfectie dat tegen. Focus je op een gezonde levensstijl, het zal je helpen om en leven te leiden waar je 100 procent van houdt. Wees extra voorzichtig deze lente. Iets of iemand zal jouw leven verrijken, als je daar mee om weet te gaan.

Het is voor jou de tijd om afscheid te nemen van dingen of personen die jou geen energie meer geven. Midden oktober zullen er nieuwe deuren voor jou open gaan op gebied van intimiteit. Verberg je niet, maar geef toe aan het liefdesgevoel.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Normaal gesproken leef jij voor de feestjes, Boogschutter. Maar dit jaar zul je jezelf wat meer serieus nemen. Individualiteit en expressie staan dit jaar centraal. 2017 is daarom het jaar om je te focussen op de toekomst. Denk na over wat je écht wilt in je leven en in de liefde.

Romantiek zal zich voordoen in maart en april, wanneer liefdesplaneet Venus om de hoek komt kijken. Bedenk wat jouw bijdrage hierin zal zijn en wat je achter je wilt laten. Er zou wel eens iets heel moois kunnen opbloeien, of je huidige relatie wordt nieuw leven ingeblazen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok, je hebt nog steeds te kampen met een paar intense persoonlijke transformaties. Zorg ervoor dat je je carrière koestert, het gaat een belangrijke rol spelen. Je zult misschien merken dat je tijdens de lente meer behoefte hebt aan privacy en vind je het heerlijk om thuis te zijn.

Familie en liefde vind je heel belangrijk, maar neem ook de tijd voor jezelf. Vrijheid staat centraal, maar wees niet te naïef. Het is het jaar van de intense liefdesrelaties en je zult aandacht krijgen. Je kunt wel eens flink gaan scoren dit jaar en als je een lover hebt, dan zijn jullie misschien wel klaar voor een volgende stap.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Leg de lat maar wat hoger, Waterman. 2017 is het jaar waarin je alleen genoegen neemt met het beste. Nieuwe ideeën houd je wel van. Ga je misschien reizen naar een ver land? In de lente kan het wel eens zo zijn dat je weg wilt gaan, wilt verkennen. Op zoek naar liefde?

In de lente heb je behoefte aan nieuwe contacten. Maar weet: Het is belangrijk om te zeggen wat je bedoelt en te doen wat je zegt. Liefde zal dit jaar niet vanzelf komen, daar moet je wat voor doen. Koester nieuwe contacten. Als je een lover hebt, steek energie in elkaar.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Neem je tijd, Vissen. Besteed aandacht aan je dromen om je leven en je lovelife te inspireren. Maak je dromen in de lente waar, want dan zal liefdesplaneet Venus zich verplaatsen in jouw gebied van bezittingen. Tijd voor je privé-leven is heel belangrijk voor jou dit jaar en intimiteit staat centraal.

Een goed excuus om eens wat vaker het bed in te duiken met je lover? Of kom je nu wel heel dichtbij die ene speciale persoon? Volgens de sterren worden banden met speciale personen dit jaar heel sterk, lucky you.

Reageer op artikel:
Oehlala! Dit is de liefdeshoroscoop voor 2017
Sluiten