Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 5 nov 2018
Leestijd: 4 minuten

Oelala! Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe sexy jij bent

Misschien heb je allang ontdekt dat jij qua sterrenbeeld een héél sensuele vrouw bent. Of misschien ben je nog op zoek naar je verleidelijkste kant. Sterrenbeelden kunnen ons veel leren, over wat jou nou zo super sexy maakt bijvoorbeeld.

Ram (21 maart tot 19 april): Je bent bevlogen

En je hebt passie. Als Ram-vrouw ben je onafhankelijk en impulsief. Je bent meer een leider dan een volger. Instructies waar je het niet mee eens bent, volg je dan ook niet op. Ook als je niet inziet waarom je iets moet doen, zul je je verzetten. Maar als je ergens voor gaat, dan gá je er ook echt voor. In een relatie ben je spontaan, open en enthousiast. Je hebt een hoog libido en hebt ook je eisen voor tussen de lakens.

Stier (20 april – 20 mei): Je bent een gulle vriendin

Als jij jouw lover hebt gevonden zul je enorm trouw en toegewijd zijn om hem jouw liefde te geven. Je er alles aan doen om hem te verwennen. Máár, je bent zeker geen pleaser. Je bent evenwichtig en hebt een sterke wilskracht. Als jij iets wilt, dan zul je het krijgen ook.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Je laat mensen vallen voor je charme

Jij bent een ontzettende charmeur. Soms zelfs zonder dat je het zelf door hebt. Je bent levendig en enthousiast. Daardoor kun je soms door het leven fladderen. Dat maakt je voor mannen soms ongrijpbaar.

Kreeft (20 juni – 22 juli): Je hebt een combinatie van stoerheid en zachtheid

Je bent onafhankelijk, maar kunt ook heel aanhankelijk doen tegen je lover of vriendinnen. Je bent graag alleen thuis, maar gaat net zo lief de hort op. En, je bent súper romantisch. Je laat je daarom gemakkelijk meeslepen door sensuele prikkels. Een beetje oppassen dus, als je al een relatie hebt.

Sexy geboren worden

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Je bent een natuurlijke magneet

Jij straalt warmte en energie uit. Je bent spontaan, extravert en creatief. Je gelooft in de goedheid en oprechtheid van anderen en vertrouwt een man daarom snel. Gevaar is dat je je gedesillusioneerd gaat voelen, als het allemaal toch anders bleek te zijn. Maar toch, als een man je niet de aandacht geeft die je verdient, ga je gewoon op zoek naar een ander. Je hebt een zwak voor schoonheid en genot en een sterke seksdrive. Daarom voel je je enorm aangetrokken tot het andere geslacht en vind je snel weer iemand om van te houden.

Maagd (23 augustus – 22 september): Je weet wat je moet zeggen

Jij hebt kennis van zaken en kan uren met een man converseren. Zo palm je hem in met je woorden. Het is als een spel, hoe je zijn hersenen kraakt. Als je hem eenmaal voor je hebt gewonnen ben je oprecht teder en romantisch. In bed wil je vooral dat hij geniet. Hij zal daarom nooit klagen over jouw bedprestaties.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Je bent flirterig

Zonder dat je het zelf door hebt, zet je grote Bambi-ogen op, waar mannen langzaam in verdrinken. Relaties hebben een goede kans van slagen met jou, omdat je altijd zoekt naar compromissen en je je goed kunt inleven in anderen. Je bent nieuwsgierig en neemt de tijd om iemand écht te leren kennen. Daarom vinden mannen het prettig om dichtbij je te zijn.

Schorpioen (22 oktober – 21 november): Je bent sensueel

Mannen wind jij gemakkelijk om je vingers. Mensen hebben namelijk de neiging om veel over zichzelf te vertellen aan jou. Schorpioenen zijn het meest seksuele sterrenbeeld. Je kunt je helemaal verliezen in een man. Voor mannen werk jij verslavend. Ze willen bij je zijn, ze willen je aandacht. Maar ze moeten ook voor je oppassen. Want zodra je iemand niet meer leuk vindt, ben je weg.

Boogschutter (22 november -21 december): Je straalt vanwege je positiviteit

Jij hebt een positieve kijk op het leven en daardoor wil werkelijke iedereen bij jou in de buurt zijn. Je bent levenslustig en avontuurlijk. Reizen is je grootste hobby. Als jij Mister Right hebt gevonden, zal je hem overladen met liefde en ben je vurig.

Steenbok (22 december – 19 januari): Je bent mysterieus

Soms ben je stil, om dan verrassend grappig uit de hoek te komen met een scherpe opmerking. Het maakt jouw zo mysterieus en ongrijpbaar, dat alle mannen meer over je willen weten. Je bent geen makkelijke partner, in de zin dat je flink wat eisen hebt voor je droomman. Maar als je hem eenmaal hebt gevonden zul je hem nooit meer laten gaan.

Waterman (20 januari – 18 februari): Je aantrekkingskracht

Watermannen zijn aantrekkelijke vrouwen. Je bent krachtig en hebt een sterke eigen wil. Je bent eerlijk, sympathiek en tolerant tegenover mensen met andere meningen of visies. Je geeft je niet snel bloot, maar zodra je dat wel doet, heb je een enorme aantrekkingskracht op mannen. Je bent onweerstaanbaar. Je houdt van dromen en lol maken.

Vissen (19 februari – 20 maart): Je bent relaxt

En mannen houden ervan als een vrouw zich niet te druk maakt. Je bent flexibel en kunt omgaan met veel verschillende soorten mensen. Dat maakt jou een heel sociaal persoon, al vind je het af en toe ook lekker om je terug te trekken in je eigen droomwereld. Je valt voor mannen met charmes, mannen die hun gevoel uiten. Hij mag best romantisch zijn van jou.

Lees dit ook even:
Met deze man heb je de beste seks, op basis van je sterrenbeeld

Elite DailyUrban Lotus

Reageer op artikel:
Oelala! Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe sexy jij bent
Sluiten