Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 apr 2017

Oelala! FHM maakt een lijst met de 500 mooiste vrouwen en jij kunt een plaats bemachtigen

Ho ho, niet zo onzeker. Natuurlijk behoor jij tot de top van de mooiste vrouwen van Nederland. En dat kun je nu laten zien. Door een plekje te bemachtigen in de FHM500. Het online magazine veilt namelijk een plekje in de lijst. En het mooie: de opbrengst gaat naar het goede doel Free a Girl.

Mannenblad FHM veilt dit jaar een plaats in de FHM500 voor het goede doel. Wat betekent dat jij kan bieden op plek 250 in de lijst met 500 mooiste vrouwen van Nederland. Niet alleen goed voor je zelfvertrouwen, maar je steunt ook Free a Girl.

Free a Girl uit de kinderprostiutie

Free a Girl bevrijdt meisjes uit de kinderprostitutie. Maar dat niet alleen. Ook investeert Free a Girl in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers.

Ook werkt Free a Girl samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen. Free a Girl heeft inmiddels bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3800 meisjes uit bordelen in Aziƫ. Het aantal meisjes dat nog wel seksueel wordt uitgebuit is vele malen hoger.

Natuurlijk behoor jij tot de mooiste vrouwen van Nederland. En bovendien steun je het goede doel.

Hoofdredacteur van FHM Chris Riemens: ā€™De FHM500 is een ode aan de Nederlandse vrouw. Vrouwen die zelf de vrijheid hebben om te bepalen wat ze doen, met wie ze het doen. In ons land een vanzelfsprekendheid, in de rest van de wereld is dat helaas niet zo. Wij hopen met deze actie zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld op te halen voorĀ de Week tegen Kinderprostitutie van Free a Girl.ā€™

Ook leuk: je mag naar een feestje

Naast de plek 250 in het magazine, mag je als winnares als VIP op het FHM500 lanceringsfeest komen, op 24 mei. De volledige opbrengst van deĀ veilingĀ zal net als vorig jaar gaan naarĀ de ā€˜Week tegen Kinderprostitutieā€™ van Free a Girl.

Bieden kan hier.

Reageer op artikel:
Oelala! FHM maakt een lijst met de 500 mooiste vrouwen en jij kunt een plaats bemachtigen
Sluiten