Oelala! Geef toe, deze films zijn misschien nog wel heter dan Fifty Shades

Wat maakt een film fifty shades material? Is dit omdat je al voorbereid bent op het feit dat er innige seksscènes gaan komen, of is het ook wel heel erg spannend wanneer je het eigenlijk niet aan ziet komen? Een ding is wel zeker, wanneer er een hete man in de film speelt is het sowieso al goed.

Wij kozen de heetste films uit, die je weer even op het puntje van je stoel laten zitten.

Vicky, Cristina Barcelona


Twee vriendinnen leren in Barcelona een kunstenaar kennen. Hij is sensueel, knap en verleidelijk en doet één van de vriendinnen een bijzonder voorstel.

Cruel Intensions


Kathryn sluit een aparte weddenschap met haar stiefbroer. Zij denkt dat het hem niet lukt een meisje dat wil wachten met seks tot na het huwelijk, te ontmaagden. Als het hem niet lukt, krijgt zij zijn auto. Maar als het hem wél lukt, krijgt hij Kathryn.

Basic Instinct


Een detective onderzoekt een brute moord. Dan komt een sensuele, verleidelijke maar ook gevaarlijke verdachte op zijn pad en hij weet niet wat hij met haar aanmoet.

Turks Fruit


Twee wildebrassen ontmoeten elkaar en worden tot over hun oren verliefd. Maar de liefde is heftig. Bestaande uit jaloezie en ruzie.

Nymphomaniac


Joe wordt op een avond door een attente man gevonden, nadat ze in elkaar geslagen is. De man neemt haar mee naar huis en verzorgt haar wonden. Daar vertelt Joe de man over haar leven als Nymfomane, een manier van leven die ze al jaren leidt.

LOVE


Een verhaal over een gepassioneerd liefdesverhaal waar Murphy op terug kijkt, nadat hij op de hoogte wordt gesteld van de vermissing van Electra. Electra en hij hadden een intense relatie, een passionele verliefdheid die allerlei beloftes en spelletjes in hield en plots werd onderbroken toen het meisje, na een relatie met drie mannen te hebben geprobeerd, zwanger van hem werd.

The Dreamers


Drie studenten leren elkaar kennen in Parijs. De drie trekken zich terug uit de buitenwereld en discussiëren over films en politiek onder het genot van dure wijn. Maar bovenal spelen zij hun favoriete spel: het imiteren van filmscènes.

LEES OOK: 6 films uit de jaren 90 die je schaamteloos mag blijven kijken

Reageer op artikel:
Oelala! Geef toe, deze films zijn misschien nog wel heter dan Fifty Shades
Sluiten