Oelala! Mensen die op Tinder & Happn hebben een beter seksleven

Tegenwoordig is het bijna geen uitzondering meer om je liefde online te ontmoeten. De eerste Tindr baby´s zijn een feit en anekdotes op huwelijken waarin wordt gezegd: ´Het begon allemaal online..´ zijn ook werkelijkheid. Maar dat je meer waarde hecht aan seks, wensen vervullen en samen oud worden als je je lover online hebt gevonden is wél nieuws.

Lezersonderzoek van NU.nl

NU.nl wierf ruim 1000 respondenten die representatief zijn voor de Nederlandse bevolking om te ontdekken of er verschil bestaat tussen mensen die hun partner online hebben ontmoet en die hun partner offline hebben ontmoet.

It´s all about sex baby

39% van de mensen die hun partner offline hadden ontmoet antwoordden met ´goede seks´ op de vraag wat liefde voor hen is. Terwijl maar liefst 60% van de mensen die online hun partner hebben ontmoet goede seks als antwoord gaven. Naughty?!

Maar naast jullie geweldige seksdrive gaf ook maar liefst 85% van de online koppels aan dat ´samen oud worden´ het belangrijkste vond. Maar ook gaf 71% aan dat ´samen wensen realiseren´ nummer één was in een relatie.

Zucht, wij kunnen alleen maar zeggen dat koppels die elkaar online hebben ontmoet het hebben begrepen in het leven.

LEES OOK: Dit is waarom Netflix voor een betere relatie zorgt volgens onderzoek
netflix

Reageer op artikel:
Oelala! Mensen die op Tinder & Happn hebben een beter seksleven
Sluiten