Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 3 aug 2019

Deze 7 dingen doen alle koppels als ze dronken zijn

Je vindt het heerlijk, af en toe stomdronken worden met je lover. Het gebeurt misschien niet wekelijks, maar als het gebeurt dan gebeuren deze dingen hoe dan ook. Keer op keer op keer:

1. 100 Liefdesverklaringen geven

In nuchtere toestand vertel je hem ook zeker wel eens hoe veel je van hem houdt. Maar als je een borrel op bent, ben je de romanticus van het land. Het is bijna poëtisch.

2. Gestoorde seks

Je doet dingen waarvan je zelf niet eens wist dat je ze zou willen doen. En misschien wil je die ook wel níet als je broodnuchter bent. Hij vindt het uiteraard ontzettend leuk om dit de volgende dag nog even te benoemen.

3. Champagne showers

Want het maakt jullie nu niet meer uit dat die mooie fles champagne op een ‘belangrijk’ moment moet worden gedronken. Tijdens seks lijkt jullie het ultieme moment. Wij geven je groot gelijk.

4. Knallende ruzie maken

Waarnaar je de volgende dag naar de grond kijkt als je de buurman ziet. Want het kan niet anders dan dat hij jouw tirade tot in detail heeft gehoord vannacht.

5. Elkaar nóg meer alcohol voeren

Normaal gesproken probeert je lover je een beejte te remmen wat betreft je alcohol inname en dat is maar goed ook. Maar als hij zelf dronken is dan is hij ook al zijn principes vergeten. En vraagt je na tig wijn of je misschien zin hebt in een glaasje whiskey. En jij wilt dat natuurlijk dolgraag.

6. Samen idioot gedragen in een kroeg

Total retards….

7. Selfies maken

En jullie vinden het zelf zo geweldig mooi dat je het maar direct op Instagram klapt. Tot je het de volgende dag terug ziet…

LEES OOK:16 rare dingen die jij bij je lover doet maar hij echt wel prima vindt

Reageer op artikel:
Deze 7 dingen doen alle koppels als ze dronken zijn
Sluiten