Oepsie, maak jij wel eens je stijltang schoon?

Als jij regelmatig jouw make-up kwasten schoonmaakt kunnen wij niets anders zeggen dan: you go girl. Maar wist je dat je eigenlijk ook je stijltang het beste kan toevoegen aan je schoonmaak uurtje?

Net zoals bij jouw make-up kwasten blijven er op je stijltang ook bacteriën achter. Ook vangt een stijltang nog meer stof en vuil op, met name als deze aan het afkoelen is. De warmte die de tang dan nog afgeeft, trekt juist stof en vuil aan. Hoe je jouw stijltang het beste kan schoonmaken? Het is gelukkig heel simpel en wij vertellen je precies hoe.

Babydoekjes

Je hebt een paar babydoekjes nodig en een droge schoonmaakdoek. Neem de platen van je stijltang eerst af met de babydoekjes en maak ze vervolgens droog met de schoonmaakdoek. Je hebt kans dat als je de droge doek er niet nog eens overheen haalt, je haar vet wordt van de oliën van de babydoekjes. Belangrijk: Hou je stijltang nooit in het water.

Remember

Een kind kan de was doen toch? Zo simpel kan het zijn. Als je jouw stijltang regelmatig schoonmaakt is dit beter voor je haar en ook voor je tang. Nu alleen het lastigste gedeelte: het niet vergeten om de tang zo nu en dan schoon te maken.

Reageer op artikel:
Oepsie, maak jij wel eens je stijltang schoon?
Sluiten