Janne Vogel
Janne Vogel Love 14 feb 2020

Vergeet Tinder: offline daten is de nieuwe trend en je hebt gegarandeerd een leuke avond

Ben jij de ware nog niet tegengekomen via Tinder, Happn, of een andere online datingapp? Goed nieuws, het eeuwige swipen is voorbij. Er is namelijk een nieuwe trend in datingland: offline daten.

Offline daten

Urenlang swipen en chatten met hoge verwachtingen, en uiteindelijk wéér teleurgesteld worden. We snappen je, meid. Daar heb je gewoon niet altijd zin in. Behoor jij niet tot de gelukkigen die haar liefje via het internet heeft ontmoet? Laat 2020 dan jouw jaar worden, want met offline daten kun jij vast beter uit de voeten.

Speeddaten 2.0

Singles ontmoeten in het wild is vaak het allerleukst, maar ook niet altijd makkelijk. Daarom heeft ex-Tindergebruiker Sanne (die he-le-maal klaar is met online daten) ‘SizzL’ in het leven geroepen. Ze organiseert speeddate avonden met een twist. Zo kom je tijdens een SizzL avondje bijvoorbeeld heel casual met andere singles samen om spelletjes te gaan spelen in een café.

‘Speeddaten 2.0’, noemt ze het zelf. Je meldt je aan voor een evenement in jouw leeftijdscategorie en bent op de dag zelf om 19.00 welkom. Je bestelt een lekker drankje en hebt vervolgens 10 korte dates van 6 minuten. Ja echt: iedere 6 minuten klinkt er een bel en schuif je een plekje door. Thank you, next!

Matchen

Je ontvangt een matchkaart, waarop je gedurende de avond kunt aangeven met wie je een match wilt zijn. Voelde je wel een klik met date nummer 3 en 5? Dan geef je dat aan op de kaart, welke je aan het einde van de avond in een matchbox stopt.

Heeft deze persoon jou ook aangekruist? Dan is er een match! Binnen 24 uur krijg je per mail jouw matches te zien. Je ontvangt elkaars mailadres, zodat je een leuke vervolgdate kunt plannen. Hoe leuk!

Chemistry

Misschien vind je niet meteen je prins(es) op het witte paard, maar je ontmoet hoe dan ook leuke nieuwe mensen. En, niet onbelangrijk: iedere avond heeft een ander thema, waardoor je écht niet alleen super geforceerd tegenover elkaar zit. Sleep daarom je leukste single vriendinnen mee naar een SizzL-avondje en begin met offline daten.

Wij zijn enthousiast, want laten we eerlijk zijn, pas als je iemand in het echt ziet, weet je of er chemistry is of niet.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Vergeet Tinder: offline daten is de nieuwe trend en je hebt gegarandeerd een leuke avond
Sluiten