Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 09/03/2017

Oh my! Bij dit restaurant kun je pasta eten met Tony Chocolonely

Er zijn twee dingen in het leven waar je nooit genoeg van kunt eten, omdat ze gewoon zo goddelijk zijn: kaas en chocolade. Maar om die twee dingen te combineren, ja, daar was je nog niet zo snel opgekomen. Gelukkig dachten ze daar bij dit restaurant in Amsterdam wél aan, je kunt er namelijk pasta met kaas en chocolade eten.

De gekste combinaties zijn soms juist het goddelijkst. En dat geldt zeker voor de ingrediënten in dit gerecht. Want man o man, pasta met kaas en chocolade is een top combi.

In dit restaurant eet je pasta met chocolade en kaas

Je kunt het gerecht eten bij een nieuw restaurant in Amsterdam, De Bajes. Het restaurant, gevestigd aan het Rembrandtplein, heeft namelijk Pansotti met Ricotta & Sinaasappel op de kaart staan. Wat betekent dat je pasta krijgt met ricotta kaas, sinaasappelboter, geschaafde Tony’s Chocolonely pure chocolade met amandel en zeezout, witlof en rozenwater kroepoek.

Voor 16,90 euro heb je een bord met deze bijzondere combi. Maar als je het toch niet zo ziet zitten, kun je er ook een burger, salades of een black angus steak nuttigen. Ook niet verkeerd natuurlijk.

Op zoek naar meer hotspots in Amsterdam? Misschien is dit iets: Hoera! Bij dit borreltentje kun je een mini-kaasfondue bestellen

Reageer op artikel:
Oh my! Bij dit restaurant kun je pasta eten met Tony Chocolonely
Sluiten