Oh boy: dit zijn de meest originele kerstcadeaus voor je lover

Kerstmis is in aantocht, hét feest dat staat voor lief zijn voor een ander. Uiteraard ook voor je allerliefste. Toch kan het lastig zijn om een kerstcadeau voor hem te vinden. Je wilt hem namelijk wel écht verrassen. Daarom selecteerden we de meest originele cadeaus waar hij hoe dan ook enthousiast van wordt:

Een haircut bij de Gentlemen’s Barbershop

Naar de kapper gaan is voor de man nooit echt een beleving. Maar dat wil niet zeggen dat het niet kan. Bij de Gentlemen’s Barbershop krijgt hij de meest mannelijke haircut die denkbaar is. Er zijn alleen mannen in de salon en aan poespas doen ze niet. Hij kan zelfs ondertussen een biertje drinken. Wedden dat hij dit gaat waarderen? Je kunt hier een afspraak inboeken.

Abonnement op de Donald Duck

Bijna elke man heeft vroeger de Donald Duck gelezen. Waarom sommigen ermee gestopt zijn is niet helemaal duidelijk, maar wel is het een feit dat ze het stiekem nog allemaal leuk vinden om te lezen. Een cadeau waar je hem elke week weer blij mee maakt. Vast en zeker dat hij dit weekblad op de wc openslaat. Je koopt het abonnement hier.

Bijzondere whiskey glazen

Mannen houden van whiskey en daardoor ook direct van mooie glazen. Je kan uiteraard ook de klassieke geven, maar deze moderne staan in zijn hand perfect. Je koopt ze hier.

Bullet whiskey koelingselementen

Is jouw lover al voorzien van mooie whiskey glazen? Geen zorgen, er is nog een perfect kado in dezelfde categorie. Want zoals mannen ons hebben verteld, whiskey hoor je eigenlijk niet met ijs te drinken. Deze geslepen kogels zijn van roestvrijstaal gemaakt en zullen geen andere smaak aan de whiskey toevoegen. Je koopt ze hier.

I love you too honey bunny

Zo zoet als de tekst is, zo stoer en mannelijk is de vormgeving van deze omlijste poster. Zo herinner je hem élke dag weer aan het feit dat je zo gek op hem bent. Een klein gebaar maar met een grote betekenis. De kans is groot dat hij deze leuk genoeg vindt om boven zijn bed te hangen. Je koopt hem hier.

VW koelingbox

De ultieme koelbox die ook nog eens zijn interieur goed doet. Dankzij de handgreep kan hij ‘m gemakkelijk vervoeren. Ideaal voor als het weer zomer is en hij met vrienden (of natuurlijk met jou) wat gaat drinken in het park. Het is geen goedkoop cadeau maar wel heel speciaal. Je kunt hem hier kopen.

Minitials met jullie voorletters

Het merk Minitials is in het leven geroepen door twee moeders die armbandjes maakten met de initialen van hun kinderen. Het werd al snel een succes. Nu is het een veel verkocht product voor de man. De initialen zijn handgemaakt en achttien karaat goud. Je kunt de armbandjes vormgeven zoals jij dat wenst. Bijvoorbeeld jouw voorletter en die van hem. Zo heeft hij jou altijd een beetje bij zich. Je koopt het hier.

Reageer op artikel:
Oh boy: dit zijn de meest originele kerstcadeaus voor je lover
Sluiten