Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 27 jul 2017

Dít is waarom we keer op keer weer voor bad boys vallen

We zeggen het wel vaker, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. En daarom publiceren we iedere avond een liefdesartikel per letter van het alfabet in de hoop dat iedereen daarna de liefde kan lezen. Vandaag de B van Bad boy. Want we willen allemaal de Prins op het Witte Paard maar we vallen keer op keer op de foute man.

Ben jij er ook zo eentje? Een meisje die altijd maar weer terecht lijkt te komen bij de play- en bad boys? Dan is dit artikel wellicht van nut voor jou. Wij gaan je namelijk uitleggen wat maakt dat jij iedere keer weer in dezelfde val lijkt te trappen en nee, je bent écht niet de enige die daar last van heeft:

Allereest is het nu eenmaal zo dat als je éénmaal in de val stapt, je dit vaker gaat doen

Dat betekent niet dat per se dat je niet kan leren van je fouten, maar we blijven ons aangetrokken voelen tot deze etters. Het zit nu eenmaal in je. En probeer dat maar eens op een afstandje van je te houden.

Je vindt het heerlijk om zo soepeltjes te worden versierd

Wie niet? Zo’n openingszin waar het meteen van gaat kriebelen. Slimme, sluwe mannen zijn onweerstaanbaar. Zeker als ze je behandelen als een diamant. Ze moeten je hebben en het zit er niet in dat jij nee gaat zeggen. Pff.. Nou oke dan, we geven ons maar gewonnen.

Iedereen verlangt naar die wilde nacht

Laten we wel wezen, bad boys weten vaak dondersgoed waar ze mee bezig zijn in bed. Misschien ook wel omdat ze al zoveel oefening hebben gehad, maar dat terzijde. Tja, we willen die spanning gewoon, can you blame us for it?

De bad boys zijn gewoon altijd sexy

Hoe kan dat? Maar even serieus, hoe? Het kan toch niet genetisch zo bepaald zijn? Misschien ligt het er meer aan dat knappe mannen doorkrijgen hoe makkelijk ze vrouwen kunnen regelen en rollen ze daardoor in een bepaalde playermodus.

Wij denken dat we hem wel kunnen veranderen

Op de een of andere manier denken we altijd dat wij dat ene speciale meisje zijn die hem gaat veranderen. Maar is het ooit zo geweest? Nee. En mocht het je toch lukken, blijf je dan niet altijd in twijfel of alles wel écht snor zit? Ze zijn prachtig, die bad boys, maar beter eindig je niet met zo’n onzekere tijdbom aan je armen.

Reageer op artikel:
Dít is waarom we keer op keer weer voor bad boys vallen
Sluiten