Wauw! Ben jij klaar voor een flinke vlecht crush?!

Haarstylist van de sterren, Sarah Potempa heeft een prachtige vlecht gecreëerd. Dit is echt een typisch voorbeeld van een vlecht die je zo zou willen kopiëren vanaf je beeldscherm direct naar je hoofd.

Een andere awesome vlecht inspiratie? Je checkt hem hier.

Elke dag een vlecht

Potempa is de #365daysofbraids begonnen en she is on fire. Heb je nog een beetje vlechtinspiratie nodig? Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen bij de hashtag. Deze badass half up visgraat vlecht heeft Potempa gemaakt bij Jessica Szohr. Het lijkt een jarenplan om deze vlecht zelf te maken, maar het is gelukkig niet zo ingewikkeld als het lijkt. Wij vertellen je precies hoe je deze prachtige vlecht bij jezelf kan maken.

DIY

Steek de helft van je haar op. Dit opgestoken deel verdeel je in drie horizontale secties. Voor lang plezier en een perfecte grip van je vlecht, spuit je een beetje droogshampoo op de drie secties. Vlecht je onderste sectie in twee nonchalante vlechten. Doe hetzelfde bij de middelste sectie van je haar. Breng na het vlechten, al je vlechten omhoog richting je voorhoofd. Vlecht ze als het ware nog een keer door elkaar heen en zet ze vast met schuifspeldjes. Zo krijg je dat hanenkam effect die deze look zo amazing maakt. Doe de bovenste sectie in een paardenstaart en maak deze vast met een doorzichtig elastiekje. Vlecht deze pluk in een visgraatvlecht en draai hem daarna in een knotje. En voor deze vlecht geldt: hoe nonchalantere losse plukjes haar je hebt, hoe beter.

Bijna klaar

Voor de mooie finishing touch, krul je het losse gedeelte van je haar. Spray een beetje texturizing spray in je krullen voor een ik-kom-net-van-het-strand structuur. Wij vinden deze look helemaal festival proof en hebben dan ook een flinke vlecht crush.

Reageer op artikel:
Wauw! Ben jij klaar voor een flinke vlecht crush?!
Sluiten