Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 16 september 2017

Oh jee dat meen je niet! Deze sterrenbeelden zijn de allergrootste dramaqueens

Drama, het lijkt je te achtervolgen. Maar stiekem kun je hier ook best van genieten. Van alle roddels en de aandacht. Ben jij een echte dramqueen? Dan ben je waarschijnlijk een van deze sterrenbeelden.

Sommige mensen zijn super nuchter. Maar jij bent toch meer type dramaqueen. En dat jij het soms lastig vindt om je mening voor je te houden en heerlijk theatraal kunt doen, dat stond eigenlijk altijd al in de sterren. Want deze sterrenbeelden zijn de grootste dramaqueens.

1. Leeuw

De Leeuw is de aller- allergrootste dramaqueen van alle sterrenbeelden. Je houdt er gewoon van om alles lekker te overdrijven. Heb je gesport dan heb je de dag erna sowieso onwíjze spierpijn en loop je heerlijk overdreven kermend de trap op. Ben je verliefd, dan ben je ook meteen tot over je oren, hotel de botel van slag.

Je bent ook altijd op de hoogte van werkelijk álle roddels. Van bekende mensen en van mensen in je omgeving. Daarom vraagt heb je heel veel vriendinnen, omdat zij ook alles willen weten. En je gewoon een heel lief en gezellig persoon bent natuurlijk.

2. Schorpioen

Ja, de Schorpioen kan er ook wat van. Jij houdt wel van een goede portie drama. Als jou onrecht wordt aangedaan dan zal ie-de-reen dat weten. En terecht natuurlijk.

Als Schorpioen neem jij geen blad voor de mond. Je zegt altijd waar het op staat. Gelukkig kan bijna iedereen dat wel waarderen.

3. Ram

Rammen zijn een tikkie dominant. Als je iets in je hoofd hebt gehaald dan zal het ook zo gebeuren zoals jij het wil. En als het toch anders gaat, dan kun jij reageren zoals het een echte dramaqueen betaamt, met heel veel emoties.

Jij hebt nou eenmaal een vurige persoonlijkheid. Vinden mannen heerlijk.

Misschien hoor jij ook wel bij deze club: Onderzocht: Deze sterrenbeelden verdienen het meeste geld

Reageer op artikel:
Oh jee dat meen je niet! Deze sterrenbeelden zijn de allergrootste dramaqueens
Sluiten