Oh Lord! Je kunt straks in je blootje eten in dit naaktrestaurant

Voor iedereen die zich heerlijk vrij voelt in de sauna, het liefst altijd op het naaktstrand wil liggen en het heerlijk vindt om poedelnaakt door het huis te dansen, hebben we de perfecte nieuwe hotspot voor je gevonden. In Londen opent namelijk een naaktrestaurant.

Misschien is dit voor jou wel de ideale plek voor een eerste date. Aankomende zomer opent namelijk voor drie maanden pop-up restaurant The Bunyadi.

Zodra je binnenkomt, word je naar een kleedkamer gebracht, waar je je kleding kunt uittrekken. Ook moet je je telefoon achterlaten. Op zich wel een geruststellend idee dat nergens op internet een foto kan belanden dat je naakt een soepje naar binnen lepelt.

Met de billen bloot

Niet alleen de gasten zijn in hun nakie, ook de bediening is helemaal bloot. Nu maar hopen op een leuke man in Adamskostuum.

Misschien moet je er niet aan denken om in je blootje te dineren. Dan kun je ook naar een gedeelte van het restaurant waar je je outfit aan mag houden. Maar lijkt het je wel helemaal fantastisch om je te ontdoen van je kleren, schrijf je dan snel in. Er is namelijk al een wachtlijst van meer dan 16.000 mensen.

LEES OOK: Wauw! Dit apparaatje laat je menstruatiepijn als sneeuw voor de zon verdwijnen
menstruatie

Reageer op artikel:
Oh Lord! Je kunt straks in je blootje eten in dit naaktrestaurant
Sluiten