Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 7 nov 2018

Oh men.. deze 8 dingen herken je maar al te goed als jij mannenhumor hebt

Je hebt niet de giechelende humor die veel vrouwen wél hebben. Nee jij buldert van het lachen, maakt schuine grappen aan de lopende band en mannen kijken je vaak vol verbazing en bewondering aan. Je bent een meisje met mannenhumor en tja, dat brengt soms wat struggles met zich mee:

1. Elke zin kan jij seksueel opvatten

Je kan er niets aan doen maar als iemand zegt: ´Ja, ik kom al hoor!´ Kan jij niets anders doen dan keihard in lachen uitbarsten. Anderen kijken af en toe zuchtend jouw kant op want je denkt wéér ´door´. Maar een dirty mind is a joy forever vind jij.

2. Mensen denken dat je extreem zelfverzekerd bent

Omdat je, net zoals een man, de hele dag grappen maakt en een grote dosis zelfspot hebt. Andere vrouwen kijken altijd vol bewondering naar jou want ze denken dat jij wel heel zelfverzekerd bent. Hoeft niet altijd zo te zijn, maar dat ze het denken is helemaal prima.

3. Je grappen komen nog wel eens hard aan

Grappen zoals: ´Jeetje Saar, je meloenen vallen bijna uit je topje meid´ vallen niet bij iedereen in de smaak. Je ziet het probleem er niet van in, want het is een grapje. Moet het leven dan allemaal zo serieus genomen worden? Sorry, not sorry.

3. Je bent nogal luid

Je praat hard, hebt altijd je mond open, je lacht de hele dag door en je geeft zelf je luide stem de schuld. Duidelijk is in ieder geval dat het niemand ontgaat als jij je entree maakt. Niemand vergeet je daardoor ook en dat vind je eigenlijk wel mooi meegenomen.

4. Je vergeet soms dat je een vrouw bent

En daarmee bedoelen we dat we volgens de norm niet seks-grapjes horen te maken, wijdbeens te zitten of andere niet-vrouwelijke dingen ´hoort´ te doen. Ja, je vergeet behoorlijk vaak dat je een meisje bent want je bent helemaal niet bewust bezig met wat een ander van je zal denken.

5. Mannen kunnen je nooit echt plagen

Omdat je ze direct terug pakt met een veel betere grap, HA!

6. Of kijken je met grote ogen aan

Want mannen denken nog steeds dat vrouwen hun humor niet snappen, laat staan grappen maken die in hetzelfde rijtje thuis horen. Als je dan een grap maakt in gezelschap van het mannenvolk kijken ze je allemaal met grote ogen aan: ´Zei ze dat écht?´

7. Je vriendje vond ´t wel spannend om je mee te nemen naar zijn ouders

Want hoe hilarisch hij jou ook vindt, hij is bang dat zijn moeder jouw grappen niet helemaal zal begrijpen, laat staan waarderen. Hij bereidt je dan ook voor met het advies dat je beter geen grapjes over seks, geweld of vrouwen kan maken. Oké oké, je laat het voor deze keer.

8. Je bent een zeldzaam soort

Je kent namelijk maar weinig andere vrouwen die jouw humor delen. Maar degenen die je hebt gevonden die laat je ook nooit meer gaan. Want je bent er ondertussen wel achtergekomen dat je van een zeldzaam soort bent.

Dit herken jij als geen ander:
7 herkenbare situaties als jij en je lover dezelfde humor hebben

Reageer op artikel:
Oh men.. deze 8 dingen herken je maar al te goed als jij mannenhumor hebt
Sluiten