Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 12 sep 2016

Oh my! Er komt een nieuw Fifty Shades of Grey boek uit

Afgelopen zaterdag werd Anastasia Steele, de ingetogen schone die viel voor de charmes en donkere kant van Mr. Grey, alweer 27 jaar. En dat vierde E.L. James met ons door een vijfde boek aan te kondigen. Get ready to rumble ladies.

Het is alweer ruim vijf (!) jaar geleden toen E.L. James de gedachtes van mening vrouw op hol bracht. Over de hele wereld waren vrouwen gekluisterd aan de trilogie die ieders lichaam deed sidderen van opwinding en verlangen. Onze diepste, meest rauwe dromen en fantasieën stonden opeens op papier. De Bad Boy kwam tot leven in de vorm van Mr. Grey. En wij waren allemaal verslaafd.

In die tijd werd het aantal keer seks per week verhoogd, stimuleerden vrouwen zichzelf vaker dan ooit en liepen we rond met een verlangen dat we niet konden stillen. Het was dan ook even slikken toen na drie boeken het verhaal ‘uit’ was. Je dagelijkse portie pornografie in een boek was klaar en dat was zacht uitgedrukt gewoon sh*t.

Tot E.L. James ons vorig jaar verraste met een boek. Het eerste boek van Fifty Shades of Grey maar dan geschreven vanuit Mr Grey’s optiek. Mocht je team Grey zijn in plaats van team onschuldige Anastasia dan kon je weer onderduiken om dit boek uit te lezen. En afgelopen zaterdag kondigde de schrijfster aan dat ook Fifty Shades of Darker (Vijftig Tinten Donkerder) uit zal komen vanuit Grey’s optiek.

Dit werd er op Facebook gepost:

Hit me Mr Grey..

P.s. op 10 februari 2017 komt de verfilming uit van Fifty Shades of Darker. De trailer komt zeer binnenkort. Maar laten we eerlijk zijn, die boeken waren wel iets heter.

Reageer op artikel:
Oh my! Er komt een nieuw Fifty Shades of Grey boek uit
Sluiten