Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 9 jun 2017

Oh no! Het is oorlog tussen Rosanna uit Temptation Island en de mannen uit Ex On The Beach Double Dutch

Je begrijpt natuurlijk dat zowel Temptation Island als Ex On The Beach een tv programma vól karakter en temperament is. En als die twee in aanraking komen, dan is het oorlog. Rosanna heeft haar mening uitgesproken op Instagram en dat veroorzaakte bonje.

Ja, dit is dé definitie van fittie, want Rosanna laat er geen gras over groeien. Ze is totaal niet gecharmeerd van het anabolengedrag van de mannen uit de villa en spreekt haar mening dan ook zonder een blad voor haar mond te nemen uit over social media. Jeffrey zijn post was de trigger.

Een kwal

Het is de foto van Jeffrey samen met Simo waarop Rosanna reageert dat ze Simo een kwal vind. ‘Ik moet gewoon kotsen als ik hem zie’, stelt ze en dit is de druppel die de emmer doet overlopen. Gelukkig is Simo ook niet op zijn mondje gevallen en reageert terug: ‘Pas je op dat je niet stikt?’.

Maar dit waardeert ze niet:

Vermoorden

Maar hier blijft het niet bij. Rosanna is woest en reageert: ‘Als ik daar op het eiland had gezeten, had ik hem serieus VERMOORD!’. Deze opmerking vond Yoshi voldoende om zich te mengen in de Instafittie. ‘Ik denk dat er van jou ook wel meerdere mensen hebben moeten kotsen. Als je zelf aan zo’n programma hebt meegedaan, zou je toch twee keer moeten nadenken voor je zo reageert.’ Oké, fair enough.

Bemoeial

Nu is de maat vol voor Rosanna en ze spreekt haar irritaties uit over Yoshi. ‘Man, jij bent zo irritant. Je bemoeit je overal mee, daarom ben jij altijd de lul op tv.’ Yoshi laat het hier niet bij en geeft nog één laatste reactie door te stellen dat Rosanna niets was geworden zonder deel te nemen aan Temptation Island.

Jeffrey slaat de spijker op z’n kop hier:

Wij zijn allang blij dat Rosanna niet meedoet aan Ex On The Beach, want dan hadden we een heuse moordpartij kunnen aanschouwen. Beetje luguber wel.

Wil je meer lezen over Ex On The Beach? Lees hier een whatsapp gesprek met Alisa: Whatsappen met Alisa van Ex On The Beach Double Dutch: ‘In deze Spartaanse omstandigheden ben ik mezelf gebleven’

Reageer op artikel:
Oh no! Het is oorlog tussen Rosanna uit Temptation Island en de mannen uit Ex On The Beach Double Dutch
Sluiten