Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 11 jul 2015

Hét antwoord op de vraag wie mannen liever willen daten: lange of kleine vrouwen

Iemands lengte is vaak het eerste wat je opvalt als je iemand voor het eerst ontmoet. Mannen zullen zodra ze een vrouw hebben ontmoet gelijk een lengte proberen in te schatten. De lengte van de vrouw is dan ook een belangrijk punt. Mannen letten er namelijk op als ze oogcontact met je proberen te maken,  je hand vast houden en al helemáál tijdens jullie eerste zwoele nacht..

Maar wat zegt dit nou eigenlijk over de man zelf?

Keuze A: de lange vrouw

Er is een reden waarom de werelds bekendste modellen, lange vrouwen zijn. Helaas zet de mode industrie nog al te vaak lange dunne vrouwen als het ‘ideaaltype’ neer. Als antwoord hierop, kopen vrouwen wereldwijd hakken om alleen al een paar centimeter langer te worden. Met alle ‘pijnlijke’ gevolgen van dien.

Lange vrouwen trekken nou eenmaal aandacht. Als een groep vrouwen een bar inlopen dan zullen de ogen het snelst gericht zijn op de langste vrouw in de groep. Puur omdat ze haar gezicht het eerste zien. Volgens een onderzoek van Roger Dobson worden lange vrouwen vaak gezien als intelligent, onafhankelijk en ambitieus. Okay?

Keuze B: de wat kleinere vrouw

Maar er is ook goed nieuws voor de petite lady. Terwijl mannen lange vrouwen misschien als intellectueler en ambitieuzer zien, geloven mannen vervolgens dat kleine vrouwen meer attent, verzorgend en huiselijk zijn.

Wij weten in ieder geval dat een lengte ook maar een getal is. En of we nou zo lang zijn als Uma Thurman of Kendal Jenner of zo klein als Mila Kunis of Kourtney Kardashian. We will rock anyhow.

Reageer op artikel:
Hét antwoord op de vraag wie mannen liever willen daten: lange of kleine vrouwen
Sluiten