Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 21 januari 2017

Oh yeah! Deze video bewijst dat alle Pixar films een connectie hebben

Er is eindelijk bewijs voor iets waar al heel lang over speculeerden. De connecties tussen de verschillende Disney's Pixar films die we grijs hebben gedraaid. We lieten je eerder al weten dat Tarzan het zusje is van Frozen's Anna en Elsa, maar er zijn nog meer hints verstopt in de films:

Alle films van Pixar zijn met elkaar verbonden. In een video die online werd gezet op de officiële Toy Story Facebook, bevestigt Disney dat de fantheorie waar is. Er zijn wel degelijk connecties.

Verborgen geheimen

Het filmpje begint met Finding Dory, waarin het meisje van Inside Out te zien is. Van Inside Out gaan we naar The Good Dinosaur via een fossiel. Dan kom je uit bij Monsters Inc. via een dinosaurus speeltje.

Een beeldhouwwerk in Brave blijkt Sulley the zijn van Monsters Inc. Brave linkt weer naar Cars, Cars naar Toy Story 3 en de hond Dug in Ratatouille. Een motor in Ratatouille verschijnt in Wall.E, Gusteau’s restaurant in Ratatouille zie je terug in Cars en een auto van Cars zie je in The Incredibles. Volg je het nog?

Mr. Incredible blijkt een beroemd stripfiguur wanneer je een jongetje in Finding Nemo een boek ziet lezen. Dan gaan we naar Monsters Inc., waarin Nemo een speeltje is in Boo’s slaapkamer.

De cowgirl Jessie van Toy Story is ook aanwezig in de slaapkamer en een mier van de film Luizenleven is ook een speeltje in een speelgoedwinkel. Als laatste zie je de Pizza Planet wagen van Toy Story in Luizenleven.

Er zullen zeker nog Pixar films uitkomen dit jaar, zoals Cars 3. Houd je ogen open en wie weet spot jij de verrassing van de film. Hier alle connecties:

Reageer op artikel:
Oh yeah! Deze video bewijst dat alle Pixar films een connectie hebben
Sluiten