Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 20 jun 2017

OH YEAH! Er komt een nieuwe spinoff van Pretty Little Liars

Zoals ondertussen algemeen bekend is, is dat het bijna klaar is met Pretty Little Liars. Tijd voor iets nieuws, en laat I. Marlene King, creator van Pretty Little Liars, nu nét met iets nieuws komen. Er komt namelijk een spinoff die de mooie kleine leugenaars in de voetsporen treedt.

Deze spinoff van Pretty Little Liars klinkt pretty amazing. De nieuwe serie genaamd The Perfectionists is net zoals PLL een echte girl crime scene drama. Raak je al enthousiast?!

The Perfectionists is pretty perfect

De serie gaat over vijf vriendinnen die in eerste instantie niks met elkaar gemeenschappelijke lijken te hebben, totdat ze erachter komen dat ze allemaal dezelfde jongen haten, namelijk Nolan Hotchkiss. Nolan heeft hun alle vijf namelijk vreselijke dingen aangedaan en daarom bedenken ze, als grap, een perfect plan om hem te vermoorden.

Maar er komt een kleine plottwist: kort daarna wordt Nolan vermoord op exact de wijze dat de meiden hadden bedacht. Echter, de meiden hebben niets gedaan. Ze moeten op zoek naar de echte killer anders komt hun perfecte leventje in gevaar.

Beter dan Ravenswood?

The Perfectionist is dit niet de eerste spinoff, want al eerder kwam de Ravenswood uit. Deze heeft onze honger naar PLL toentertijd gestild, maar had wel een abrupt einde. De spinoff hielt er na een paar afleveringen mee op, net op het moment dat het écht spannend werd.

Laten we hopen dat The Perfectionist net zo fantastisch is als PLL. Ook leuk is de easter egg in de allerlaatste aflevering van PLL. In deze aflevering worden namelijk twee van de actrices uit The Perfectionists al in beeld gebracht. Hoe, wat, waar of wanneer is nog de vraag. Maar goed, dat zijn we ondertussen van deze serie wel gewend.

Hier meer informatie over het laatste PLL seizoen: De gloednieuwe trailer van de laatste 10 afleveringen van Pretty Little Liars is hier en het is weer gekmakend

Reageer op artikel:
OH YEAH! Er komt een nieuwe spinoff van Pretty Little Liars
Sluiten