Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 2 jan 2017

Oh yeah! Sex and The City 3 lijkt écht werkelijkheid te worden

We doen het allemaal: onszelf vergelijken met één van de vier personages van Sex and The City. Ze hebben allemaal briljante uitspraken, ze komen in hilarische situaties terecht én zijn het ultieme voorbeeld van vriendschap. Des te gelukkiger word je van het feit dat er een derde film komt.

Thanks to Carrie

Lang werd er gespeculeerd over een deel 3 van Sex and The City. De laatste film is namelijk uitgebracht in 2010 en dat is tóch wel lang geleden voor veel fans. Helemaal gek is het niet dat er zolang werd getwijfeld over een deel 3. Zo was er veel commentaar op de tweede film én zag Sarah Jessica Parker, bekend als Carrie Bradshaw het ook niet écht zitten.

Ze was namelijk bang dat de personages te oud zouden zijn voor waar Sex and The City voorstaat. Ze wilde simpelweg dat de personages voor áltijd jong zouden blijven. Hoe dan ook is ze nu toch overtuigd en daarom kunnen we maar één ding zeggen: Thank you Carrie.

Nog geen spoilers

Helaas hebben we nog niet overheerlijke spoilers om jullie alvast een beetje op te warmen voor de derde film. Maar wél zochten we een aantal heerlijke oneliners van onze geliefde vier vriendinnen:

Weet je nog? Haha
31 Sex and the City momenten die je alleen herkent als dit je favo serie was

Reageer op artikel:
Oh yeah! Sex and The City 3 lijkt écht werkelijkheid te worden
Sluiten