Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 20 okt 2015

OH YES! De Gilmore Girls komen hoogst waarschijnlijk terug

Het is alweer acht jaar geleden toen de Gilmore Girls hun laatste aflevering uitzonden. Maar de leegte de ze achterlieten heeft geen enkele andere serie kunnen vervullen. Rory en Lorelai waren een dynamisch duo. Het is daarna geen enkele andere moeder/dochter gelukt om ons hart te stelen.

Maar vanaf nu hoeven we niet meer met weemoed terug te denken aan de tijd waarin jij met een kop thee en een dekentje op de bank alle avonturen volgde van een single moeder met een tienerdochter die samen in het kleine dorpje Stars Hollow wonen. Want er zijn sterke vermoedens dat Netflix een contract heeft gesloten met Warner Bros om de Girlmore Girls terug te brengen.

Naar het schijnt komen er vier aflevering die 90 minuten duren waarin alle hoofdrolspelers mee gaan doen; Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Kelly Bishop (Emily) en Scott Patterson (Luke). Wat ons bijna laat huilen van geluk.

Al eerder waren er geruchten dat de serie eventueel terug zou komen. Scott gaf ons valse hoop in de Gilmore Guys podcast door te zeggen dat hij een reunie wel zag zitten. Fans over de hele wereld werden op dat moment al gek. Maar nu lijkt dit toch echt waarheid te worden. To be continued..

Reageer op artikel:
OH YES! De Gilmore Girls komen hoogst waarschijnlijk terug
Sluiten