Rosa Tettero
Rosa Tettero Beauty & Style 19 januari 2017

OH YES! MAC komt met 28 nieuwe lipsticks die je mega happy maken

Nude lipsticks zul je er nu wel een aantal van hebben. Niet gek ook, want de kleuren zijn prachtig. Maar deze nieuwe MAC lipsticks in de kleuren van de regenboog zijn adembenemend mooi. Sterker nog: je raakt geobsedeerd.

Nieuw jaar, nieuwe lipsticks, nieuwe kleuren? Dit is je kans om je lippen een boost te geven met één van deze prachtige 28 lipstickkleuren van MAC. We introduceren je: MAC ColourRocker.Oh, yes please.

MAC heeft zojuist maar liefst 28 verschillende kleuren lipstick gelanceerd en ze zijn er in álle kleuren van de regenboog. De nieuwe lijn draagt de toepasselijke naam ColourRocker, want met deze kleuren rock je je lippen meer dan ooit tevoren. Zet je schrap, want de kleuren hypnotiseren je:

Al geobsedeerd? Dat snappen we. Van lichtgroen tot helderblauw, goudgeel en fuchsia. Volgens MAC is niets te gek voor je lippen. Maar, je kunt natuurlijk ook voor save gaan en één van de prachtige nude tinten proberen. De kleuren zijn honderd procent mat en intens gepigmenteerd.

De collectie is tijdelijk. Op 26 januari zullen de lipsticks verkrijgbaar zijn, tot 9 maart. Schuif maar vast wat geld opzij om de meest prachtige kleuren te bemachtigen.

Nog meer MAC: MAC brengt zoete lipscrubs uit en je lippen worden er enorm blij van

Reageer op artikel:
OH YES! MAC komt met 28 nieuwe lipsticks die je mega happy maken
Sluiten