Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 22 dec 2016

Oh yes! Rollercoaster Tycoon is terug en wel met een fantastische app

‘Dit park is mooi, schoon en netjes’, ‘achtbaan 3 is voor mij te intens’ en ‘ik kan de uitgang het park niet vinden’. Komen deze uitspraken je bekend voor? Dan was Rollercoaster Tycoon vast ook het meest fantastische spel uit je jeugd. En dan zul je nu ook ontzettend blij worden. Want Rollercoaster is terug en wel op je telefoon.
Ja, ja, ja. Je kunt straks Rollercoaster Tycoon spelen op je telefoon, waar en wanneer je maar wilt. Kun je je voorstellen dat je strak weer eindeloos achtbanen mag bouwen, de prijs van de paraplu’s kunt verhogen als het regent en kots mag laten opruimen door schoonmakers die je hebt ingehuurd?

Yes! Je mag weer pretparken bouwen

Rollercoaster Tycoon Classic is namelijk sinds deze week beschikbaar op je telefoon. Het spel is een combinatie van de eerste twee spellen die er gemaakt werden van het pretpark. De app kost 5,99 voor iPhone gebruikers en 6,99 euro als je een Android toestel hebt. Maar geef toe, dat is toch geen geld voor het ultieme spel genot dat je zult beleven.

Oh, wij kunnen niet wachten. We kunnen weer schandalig hoge toegangsprijzen vragen, bewust of onbewust achtbanen laten crashen en hotdog kraampjes plaatsen. Doei, we hebben een pretpark te managen.

Lees dit ook even: Nostalgie: 16 x speelgoed van vroeger waar alle 90’s kids eindeloos mee speelden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh yes! Rollercoaster Tycoon is terug en wel met een fantastische app
Sluiten