OH YES! Tony’s Chocolonely wil een chocoladepretpark openen

Stop met alles wat je aan het doen bent want het beste nieuws óóit is hier. Er komt een Tony's Chocolonely pretpark in Nederland, aldus Chief Officer van Tony's Chocolonely Henk Jan Beltman.

Na de komst van het Nutella festival, een Pindakaas winkel en een wijnattractiepark is nu Tony’s Chocolonely aan de beurt. Een ‘Heineken Experience van chocolade’, dat is het hele idee volgens de Chief Officer.

Binnen drie jaar zou er een chocoladefabriek moeten zijn die ook dient als pretpark. In een grote loods in Amsterdam Noord zou deze chocolade heaven worden gebouwd met de bedoeling ruim 500.000 mensen per jaar te ontvangen. YES. En dat is nog niet alles, er zijn nu al plannen voor een heusechte achtbaan door de fabriek heen. Kun je het voorstellen? Een achtbaan door chocola heen? Knijp jezelf nog maar een keer, want het is écht waar.

De Henkie Honka van Nederland geeft aan dat Tony’s zo transparant mogelijk wil zijn over de productie van hun chocola. Vandaar dat deze fabriek openen een logische zet is. En dat vinden wij natuurlijk helemaal niét erg. Wij tellen vast af en houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Reageer op artikel:
OH YES! Tony’s Chocolonely wil een chocoladepretpark openen
Sluiten