Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 27 sep 2016

Ohhh yes! Er komen misschien nieuwe (!) afleveringen van Sex and the City

Sex and the City, de serie die iedere vrouw heeft verslonden. De outfits, de liefdes intriges, de setting, de reisjes en vooral de vriendschap tussen vier fantastische vrouwen met hun unieke karakters. Het blijft een leeg gat op televisie. Maar daar komt nu misschien een verandering in en dat is het beste nieuws dat er maar bestaat.

Het is inmiddels zes jaar geleden dat de tweede Sex and the City film uit kwam. Al zes jaar is het leeg. Geen nieuw seizoen meer, geen nieuwe kaskraker. Tot Sarah Jessica Parker sprak tegen PA en het volgende zei:

“I don’t think any of us have said no… I don’t know whether it’s a series or the movie… I think that remains an open question and discussion that will continue until it’s been resolved… I think that’s always a possibility, definitely”

EXCUSE ME? Is er hoop? Is er een mogelijkheid dat er nog een seizoen wordt gemaakt of dat er een kaskraker op het witte doek verschijnt? Als niemand nee heeft gezegd, waarom zijn ze dan nog niet aan het draaien?

De woorden van Sarah Jessica Parker zijn niet de enige die ons enthousiasme behoorlijk aanwakkeren. Een tijdje geleden had Willie Garson (Stanford) een interview met Digital Spy waarin hij het volgende zei:

“We honestly don’t know,” he said to us. “I know that Sarah [Jessica Parker] and Michael had at one point had an idea for a story, but we honestly don’t know.

Oh lord, er is zelfs al een idee voor een verhaal. Please Carrie, Miranda, Samatha en Charlotte, kom naar ons terug. En neem iedereen mee. Van Mr Big tot de Manolo Blahniks, van Steve tot sushi en natuurlijk Mr Heerlijkheid Himself Jerrod.

We willen niets liever weer de drama zien in de liefde, de heerlijke avondjes van de vriendinnen en alle magie van New York. Want wat zou Sex and the City zijn zonder dit alles?

Reageer op artikel:
Ohhh yes! Er komen misschien nieuwe (!) afleveringen van Sex and the City
Sluiten