Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 1 mrt 2017

Ohh! Dit gaat er gebeuren in aflevering 5 van Temptation Island en het is niet mals

Temptation Island is een heerlijk guilty pleasure programma om te volgen. En iedere week zit je weer vol verbazing te kijken. Vond je het seizoen tot nu toe nog maar tam? Dan hebben we nieuws waar je van gaat smullen, want aflevering vijf belooft behoorlijk shocking te worden.

In Nederland zijn momenteel vier afleveringen van het heerlijke programma uitgezonden op tv. Maar in België is de vijfde uitzending al geweest. En dat betekent dat we een aantal spoilers hebben gevonden.

Wil je niet weten wat er gaat gebeuren? Lees dan niet verder. Maar wil je vast een voorproefje op hoe erg je gaat smullen deze week, blijf dan vooral bij ons.

Dit gaat er gebeuren in aflevering 5 van Temptation Island

Op Hln.be kunnen we lezen dat Niels deze aflevering de mist in gaat. Ja, ja. Hij raakt verstrikt in de verleidingen van Parastoo. Ze rijdt tegen hem op, likt zijn oor en Niels laat alles gebeuren. Tot hij zelfs met zijn voet haar slipje naar beneden trekt… De wulpse Parastoo denkt zelfs dat dit in zijn slaapkamer gaat eindigen.

Oelalala, hoe gaat hij dat uitleggen aan zijn Rosanna? Want zij zal in de volgend aflevering de beelden te zien krijgen, dus daar kun je je ook nog op verkneukelen (sorry, dat is leedvermaak, maar wel verrukkelijk om te zien toch?)

Goed, het is wel verklaarbaar ergens want Niels kreeg door het monteerwerk van de tv-mensen de indruk dat Rosanna in Nederland nog een keertje met Alex wilde afspreken. Wat Niels niet hoorde was dat Rosanna daar alleen mee instemde als Niels zelf over de schreef zou gaan. Dat hakte er ook wel even goed in.

In de aflevering is er ook een feestje in Fifty Shades stijl waarbij Jefferson naar adem moet snakken als hij al het vrouwelijk schoon ziet. Er zijn namelijk nieuwe verleiders op het eiland. Hij verklapt tegen Ashley dat hij het lastig gaat krijgen. We houden je in de gaten, Jefferson.

We vonden ook nog een heerlijk filmpje waarin Niels op de hak wordt genomen:

Niels van Temptation Island ging zijn boekje te buiten en heeft er een liedje over gemaakt! ?? #TemptationIsland #ShapeOfYou #ParastooSong #AlsZeDitMaarNietTonen Tag iemand die naar Temptation Island kijkt!

Geplaatst door KAMERAKI BLACK op dinsdag 28 februari 2017

Kun je niet meer wachten? Je kunt de aflevering hier alvast online kijken op de Belgische website Vijf.

We denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Dit is waarom het zo ongelooflijk genieten is om naar Temptation Island te kijken

Reageer op artikel:
Ohh! Dit gaat er gebeuren in aflevering 5 van Temptation Island en het is niet mals
Sluiten