Ohh yes baby! Er komt een wodka met nauwelijks calorieën

Onlangs dachten we nog: waarom bestaat er geen light alcohol? Want drankjes drinken is heerlijk, maar het is ook killing voor je killer body. Skinny alcohol, dat leek ons daadwerkelijk géweldig. En guess what: het komt binnenkort op de markt in Nederland.

Ja, ja, ja, daar wil je toch van gillen en een gat in de lucht van springen tot je uitgeteld neervalt? Want drank met bijna geen calorieën, halleluja, dat is waar de wereld – of wij in ieder geval – al heel lang op wachtte.

Light wodka baby

We kunnen er nog niet te veel over vertellen, behalve dat het een Nederlands merk is dat binnen nu en drie maanden met een skinny wodka op de markt komt.

In een normaal glas wodka zitten 85 calorieën, maar in deze nieuwe variant zitten er maar 25. 25 calorieën, dat is nauwelijks iets. Ter vergelijking: in een appel zitten al 71 calorieën en in een volkoren boterham 78.

Geen enkele reden meer om niet lekker te feesten. Nu alleen nog een remedie tegen die onwijze trek in een vette hap als je hebt gedronken… We houden je op de hoogte!

LEES OOK: Zo zorg je dat je niet aankomt van alcohol die je in het weekend drinkt

Reageer op artikel:
Ohh yes baby! Er komt een wodka met nauwelijks calorieën
Sluiten