Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 11 december 2018

De oliebollenvlaai bestaat en zo haal je hem zo snel mogelijk in huis

Je hebt vast regelmatig zin in een lekker stuk taart. En we durven te wedden dat oliebollen ook zeker niet nieuw voor je zijn. Maar een combinatie van deze twee? Daar heb je vast nog nooit van gehoord. Tot vandaag, want een bakker uit Made bakt sinds kort de oliebollenvlaai.

Na de frikandellenvlaai, pepernotenvlaai en Flügel vlaai, is er nu weer een minstens zo fantastische variant. De oliebollenvlaai heeft onze harten hier bij Beautify in ieder geval veroverd.

Oliebollenvlaai van Echte Bakker van der Steen uit Made

Ben je ook wel eens toe aan iets anders met oud en nieuw? Dan is deze heerlijke vlaai dé uitkomst. Zo eet je evengoed de traditionele oliebol maar dan net een tikkeltje feestelijker. Je hoeft hem natuurlijk niet alleen met oud en nieuw te eten. Er is iedere dag wel reden voor een feestje, toch?

De basis van de vlaai is hetzelfde gebleven, maar in plaats van kersen of appelkruimel topping is de vlaai nu bezaaid met oliebollen mét poedersuiker natuurlijk. En alsof het allemaal nog niet lekker genoeg is, zit er een room van slagroom en pudding omheen.

Waar kun je de taart kopen?

Sinds afgelopen weekend is deze heerlijke vlaai te koop. Je kunt hem in de winkel in Made ophalen, maar als een tripje naar Brabant net iets te ver voor je is kun je de taart ook online bestellen. Hoe fantastisch is dat?

Via deze link is de taart te bestellen voor maar 9,30 euro. Voor 5 euro meer wordt de taart bij jou thuis afgeleverd. Verzamel dus maar snel al je vriendinnen en laat het feest beginnen.

Deze roze Flügel vlaai is alles wat je nodig hebt voor een weekend met je girlsquad

Reageer op artikel:
De oliebollenvlaai bestaat en zo haal je hem zo snel mogelijk in huis
Sluiten