Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 29 feb 2016

Om deze 4 redenen zijn single meisjes het állerslimst

Er is niets sexier dan een vrouw met een goed stel hersenen. Die weet wat ze wil, een goed gesprek kan voeren en niet overal 'ja' op knikt. Toch zijn het vaak juist deze vrouwen die single zijn. Ben jij ook single? Dan is het júíst omdat je zo snugger bent.

1. Je neemt geen genoegen met minder

Je wacht op de ware en settelt niet voor mister right now. Jij bent namelijk slim genoeg om te weten dat genoegen nemen met minder niet werkt in een relatie. Het zal nooit écht wat worden als je wel aantrekkingskracht voelt, maar geen klik. Of andersom. Jij weet dat het niet slim is om ‘je tijd te verspillen’ met iemand waar je geen toekomst mee hebt. En je weet ook dat je een man verdient die helemaal voor jou gaat.

2. Je kunt je eigen boontjes doppen

Je bent single en onafhankelijk. Dat betekent dat je voor jezelf kunt zorgen. Financieel, maar je kunt ook best wat problemen in huis oplossen. Of je weet wel iemand die jou erbij kan helpen. Er is altijd wel iemand die voor je klaarstaat. Misschien heb je het wel beter voor elkaar dan vrouwen om je heen die wel een relatie hebben. Want hun lovers zijn ook niet per se handige Harry’s.

3. Je weet wat je wilt en je doet wat je wilt

Jij denkt na over wat je zelf wilt in het leven. Wil je een jaar naar het buitenland? Dan doe je dat. En als je niet wilt, dan ga je niet. Maar je denkt erover na wat je wel en niet wilt. Je hoeft geen rekening te houden met iemand anders, nee, jij luistert puur naar de stem in je hart. Je doet wat je zelf wilt en je blijft dichtbij jezelf.

4. Je wilt alleen iemand waar je écht een klik mee hebt

Je vindt het niet erg als jij slimmer bent dan hij. Maar stiekem wil je toch een man waar je tegenop kunt kijken. Bovendien voel je niet snel een klik met iemand als je er geen goed gesprek mee kunt voeren. Je kunt iemand namelijk best op het eerste gezicht onwijs aantrekkelijk vinden. Oef, ja, soms zie je iemand en duizelt het je meteen. Maar om iemand écht leuk te vinden wil je ook met iemand kunnen praten en lachen.

LEES OOK: We love Leo: Deze 6 belangrijke liefdeslessen hebben we geleerd van Leonardo DiCaprio

Reageer op artikel:
Om deze 4 redenen zijn single meisjes het állerslimst
Sluiten