Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 13 nov 2016

Om deze 8 redenen worden we allemaal wild van Harvey Specter

Mike is aandoenlijk, Donna is hilarisch en briljant, maar Harvey, oh, Harvey is de echte reden dat we naar Suits kijken. Harvey is hot, hot, hot en dit zijn de redenen dat we helemaal wild van hem worden.

1. Hij is altijd goed gekleed

In zijn maatpakken ziet hij er altijd tiptop uit en hot as fuck. Iedere andere man verbleekt bij zijn verschijning. En hij is zeker dressed for succes. Alleen van zijn verschijning krijg je het al warm.

2. Hij heeft aan zelfvertrouwen geen gebrek

Hij is the man en hij weet het. Dat maakt hem niet alleen een ontzettend interessant persoon, maar ook nog eens onwijs aantrekkelijk. Van zijn uitspraken als ‘I don’t get lucky. I make my own luck,’ ‘I don’t pave the way for people… people pave the way for me’ en ‘It’s not bragging if it’s true’ krijg je het heul warm.

3. Hij is een soort superman

Want hij lost zelfs de ingewikkeldste zaken en problemen op. Hij is een topadvocaat en ontzettend intelligent. Hij heeft een creatieve kijk op zaken en weet altijd wel hoe hij dingen kan aanpakken. Mannen willen hem zijn en wij vrouwen willen met hem zijn. Wij vrouwen worden nou eenmaal wild van een slimme kerel op wie we kunnen vertrouwen.

Dromen over Harvey Specter

4. Hij houdt van ochtendseks

Harvey heeft natuurlijk een goed lichaam. En dat lichaam zet hij regelmatig in voor plezierige doeleinden. Harvey is niet alleen van de late night sex hij houdt ook wel van ochtendseks en hoe heerlijk is het om zo de dag te beginnen. Omdat hij zo’n baasje is op kantoor, zegt hij gewoon dat hij een ‘morning meeting’ heeft en dan kan hij nog even in bed blijven liggen…

5. Zijn lach

Die bewaart hij voor speciale gelegenheden. Maar boy, als hij eenmaal die grijs op zijn gezicht heeft, kun je niets anders dan smelten van binnen.

6. Hij verdient bakken met geld

Maar toch lijkt geld zelden zijn motivatie. En hoewel wij vrouwen natuurlijk niet uit zijn op geld, maakt het hem toch extra hot. Tja, dat mogen we eigenlijk niet zeggen, maar het is toch waar. Het is een lekker gevoel dat zijn bankrekening gespekt is en dat hij je mee kan nemen naar waar je maar wil. En daarmee kan hij ook dat fan-fucking-tastic appartement betalen in New York. Just saying.

7. Hij heeft ook een zachte kant

Goed, die zachte kan zit goed verstopt. Maar hij heeft ‘m wel degelijk. Want als het om Mike gaat kan Harvey best een softie zijn. Ook was hij hotel de botel op Scotty aka Dana Scott. Hij vertelde haar zelfs dat hij van haar hield, iets wat hij maar moeilijk over zijn lippen krijgt. O Harvey, we love yóu.

8. Als iemand aan zijn vrienden komt, kom je aan Harvey

Harvey Specter is super beschermend als het gaat over de mensen om wie hij geeft. Natuurlijk bedoelen we Mike Ross. Hij doet alles om Mike’s toekomst veilig te stellen. Maar ook voor Donna springt hij in de bres. Wat zeggen we: hij gaat voor haar door het vuur. En dat is bloedaantrekkelijk.

We denken dat je dit ook interessant vindt: Als je snel jezelf verliest in een relatie: je hoeft voor niemand te veranderen

Reageer op artikel:
Om deze 8 redenen worden we allemaal wild van Harvey Specter
Sluiten