Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 januari 2017

Om deze redenen zullen we altijd van Chuck Bass blijven houden

Oh Chuck Bass. Het is dat hij zo onbereikbaar is - want, woonachtig in New York en o ja, een personage uit een serie - anders was hij zeker de liefde van je leven. Want Chuck heeft alles wat een vrouwenhartje begeert. Hij is mannelijk, knap, een charmeur, maar ook zorgzaam. Wat wil je nog meer?

Om deze redenen zullen we altijd van Chuck Bass blijven houden:

Zijn charisma, oh god

Als je wilt zien wat charisma is, nou kijk dan naar Chuck Bass. Jeetje, deze man is een en al charisma. Hoe hij lacht. Hoe hij zwoel kijkt. Hoe hij zijn naam zegt, ’I’m Chuck Bass’. Oef.

Als je Chuck Bass in het echte leven zou ontmoeten, zouden je knieën waarschijnlijk onmiddellijk gaan knikken. Zelfs al ben je inmiddels een volwassen vrouw en heb je best wat ervaring met mannen. Het is gewoon de manier waarop hij kijkt, waardoor je al week wordt als je naar het beeldscherm tuurt. Hadden maar meer mensen zijn charisma.

Hij gelooft in de ware liefde

En hij vertrouwt in de liefde. Zoals hij ooit tegen Blair zei: ’Als twee mensen voor elkaar bestemd zijn, zullen ze uiteindelijk hun weg terug vinden naar elkaar’. En dat is gewoon zó romantisch. Zucht.

Bovendien is de liefde met hem ook nog eens gepassioneerd, groots en meeslepend. De vonken vliegen ervan af tussen de lakens. En geen dag is saai met Chuck aan je zijde. Hij is de volmaakte lover.

Hij is rijk, maar dat kan hem allemaal niet schelen als hij zijn grote liefde niet heeft

Chuck geeft veel om zijn Empire Hotel. Maar hij geeft nog meer om zijn vrienden, familie en grote liefde. En daarom zal hij hen altijd op de eerste plek zetten. Hadden we al gezegd hoe romantisch we hem vonden?

Maar hij komt wel over als een stoere bad guy

En dat is toch iets waar je naar kunt smachten. Hij heeft een goed hart, maar is zeker geen typische good guy. Sterker nog, op het eerste gezicht lijkt hij een typische foute man. En toegegeven, hij gebruikt vrouwen ook wel eens voor zijn eigen plezier. Maar dat rauwe randje en dat mysterieuze dat om hem heen hangt, maakt hem juist zo onweerstaanbaar.

Ja, Chuck is een charmeur en hij heeft de gave om jou je helemaal speciaal te laten voelen, mooi en gewild. En om alles om je heen te vergeten.

Oja, hij ziet er natuurlijk ongelooflijk lekker uit. Valt niet te ontkennen.


We denken dat je hier ook wel in geïnteresseerd bent: Nog meer Chuck nieuws! Ed Westwick speelt ook in een film

Reageer op artikel:
Om deze redenen zullen we altijd van Chuck Bass blijven houden
Sluiten