Omarm je eczeem en gebruik het als oogschaduw, net als Elle Fanning

Eczeem is niet fijn. Afhangend van de mate waarin je het kunt hebben, kan het heel pijnlijk zijn. Daarnaast moet je altijd opletten met wat je op je gezicht smeert, om te voorkomen dat je het erger maakt. Gelukkig zie je de laatste tijd steeds meer mensen hun eczeem omarmen en er zelfs een look van of mee maken, zoals de actrice Elle Fanning.

Elle Fanning plaatste een foto op Instagram met de caption: “Eczema but make it eye shadow 😜.” Zo kan het ook.

Eczeem

Eczeem op je gezicht kan veroorzaakt worden door vele kleine dingen, zoals koud weer, stress, de zon of zweet. Als je eczeem op je gezicht krijgt kan het heel lastig zijn om de juiste producten te vinden.

De natuurlijke stof cannabidiol in cannabisolie kan een oplossing voor eczeem zijn, het zorgt voor een boost van je huid. De olie heeft een kalmerend en helend effect op de huid en dat zorgt ervoor dat verschillende huidaandoeningen gedeeltelijk of zelfs volledig kunnen worden verholpen. Lees hier meer over cannabisolie.

Als je echt heel erg veel last heb van je eczeem kan je het beste langs de huisarts, deze zal je waarschijnlijk een hormoonzalf voorschrijven. Deze zalf maakt je huid wel dunner en kan er daardoor voor zorgen dat je huid vatbaarder is. Een goed alternatief is een natuurlijke eczeem crème, deze kan je zelf maken – hier kan je lezen hoe het moet.

Omarm deze huidaandoening

Wat je vooral niet moet doen, is je schamen. Probeer je eczeem te omarmen, net zoals de actrice Elle Fanning. Elle is bekend van verschillende films, zoals bijvoorbeeld Malificent én is het zusje van de ook bekende actrice Dakota Fanning.

Elle plaatste deze make-uploze foto op Instagram. Ze ziet er onwijs relaxed en comfy uit in haar joggingsbroek, witte hemdje en subtiele gouden sieraden. De eczeem op haar ogen lijkt wel rode oogschaduw die goed verdeeld is over haar hele ooglid. De natuurlijke oliën van haar ogen zorgen ervoor dat haar oogleden glinsteren in het zonlicht.

Reageer op artikel:
Omarm je eczeem en gebruik het als oogschaduw, net als Elle Fanning
Sluiten