Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 2 mrt 2016

OMFG! Dit is de droombaan van élke Netflix addict

Eerder vertelden we je al de herkenbare situaties als je een Netflix verslaving hebt. Herkende jij jezelf daarin? Hou je daarnaast van reizen? Én ben je ook nog eens goed in oogverblindende kiekjes schieten? Dan kom jij misschien wel in aanmerking voor deze zaligmakende baan. Yep, je leest het goed. Netflix heeft een droombaan die jij nu kunt grijpen.

Word Netflix’ Grammaster

Netflix is op zoek naar een echte Grammaster. Als Grammaster reis je twee weken lang door Europa en het Midden-Oosten om grote shows van Netflix te bezoeken. Ze hebben nog niet verklapt welke shows, maar het bijvoeglijk naamwoord ‘grote’ klinkt al fantastisch in de oren.

Tijdens deze heerlijke reis is je enige verplichting om wat mooie kiekjes te schieten voor Instagram. En voor deze ‘werkzaamheden’ krijg je een ‘schamele’ 1800 euro per week.

Het enige wat je nu hoeft te doen…

Denk jij nu dít wil ik en kán ik? Volg dan Netflix op Instagram en tag ze in in drie van jouw Instagramfoto’s en gebruik de hashtag #Grammaster. Wie weet jij ben het gelukkige meisje dat straks deze droom bemachtigt die álles heeft waar iedereen naar verlangt: de wereld ontdekken, veel geld verdienen én werken voor Netflix. Ter verduidelijking: NETFLIX.

P.s. Stel dat jij wordt gekozen, neem dan contact met ons op want wij willen álles van je horen.

LEES OOK: 6 herkenbare situaties als je een Netflix verslaving hebt

Reageer op artikel:
OMFG! Dit is de droombaan van élke Netflix addict
Sluiten