Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 26 mrt 2019

Jaaaa! Wijnijs is er om je leven nóg beter te maken

Er zijn van die momenten dat je wilt huilen van blijdschap. Dolgelukkig op en neer wilt springen, om vervolgens vol emotie (en lekker dramatisch) tegen de muur te zakken met betraande ogen en een lach op je gezicht. Als bijvoorbeeld je lover weer terugkomt na een veel te lange reis, als je geslaagd bent, als je hoort dat je de loterij hebt gewonnen of het moment dat iemand je vertelt dat er wijnijs bestaat.

Dronken van je toetje

Dit is zonder twijfel het beste nieuws dat je vandaag hebt gehoord. Maar het wordt nog beter: het is geen wijnsmaak, het is écht wijn wat erin zit. Er zit nota bene 5 procent alcohol in dit ijs. Ja, het is mogelijk dronken te worden van je ijs.

Verschillende smaken

Het merk is Mercers Dairy, gelokaliseerd in Upstate New York en ze hebben acht smaken om uit te kiezen:
1. Cherry Merlot
2. Chocolate Cabernet
3. Peach White Zinfandel
4. Port
5. Red Raspberry Chardonnay
6. Riesling
7. Spice
8. Strawberry Sparkling

Mercer’s heeft tevens normaal ijs, dat heerlijk van smaak is. Maar het is begrijpelijk dat je afgeleid bent, door het feit dat je hebt ontdekt dat er wijn-ijs bestaat. Je denkt dan vast dat het alleen in de Verenigde Staten te verkrijgen is. Nou dan staat je nu een verrassing te wachten, want je kan het gewoon bij de C1000 en Plus Supermarkt halen. Je voelt weer tranen opkomen zeker..

LEES OOK: 6x waarom wijn zoveel beter is dan een boyfriend

Mercer's dairy

Reageer op artikel:
Jaaaa! Wijnijs is er om je leven nóg beter te maken
Sluiten