OMG! 9 fashionitems waar we vroeger geen genoeg van konden krijgen

Terugdenken aan je jeugd doen we allemaal stiekem heel erg vaak. Wat waren we op dat moment toch onbezonnen en deden we eigenlijk maar wat. In je tienerjaren heb je ook een hoop fashionitems gedragen die zó cool waren, we konden er geen genoeg van krijgen.

Sommige fashionitems komen langzamerhand weer terug in het huidige tijdsbeeld, maar of je deze items ooit weer zult omarmen?

1. Lage heupbroeken

Lage broeken met wijde pijpen waren niet weg te krijgen uit het modebeeld. Met name de Indian Rose broeken waren fan-tas-tisch. Het liefst nog lager dan laag met een strakke top erop. Met deze outfit maakte jij écht de blits. Wel oppassen dat je string er niet bovenuit kwam, maar eigenlijk was ook dit best wel cool.

2. Brillen met gekleurde glazen

Het was een tijdje super hip om zonnebrillen met gekleurde glazen te dragen wanneer je uitging. In de winter, herfst of zomer, het maakte niet uit. Het liefst moest deze bril ook afgemaakt worden met een hartje van diamanten óf een sterretje.

3. Platform slippers

Hoe hoger des te beter, dat was deze trend. Deze slippers waren echt te gek. Menig celebrity deed ook mee aan deze trend. Maak hem af met een wijde pijpen broek en je maakte fantastische stappen op je hoge flipflops. De slippers wonnen het echt niet van de Havaianas

4. Opblaasrugzakken

Wie kende de all time favorite rugzak van Lizzie McGuire niet. Sinds dat deze super hippe rugzak te zien was in de o zo populaire serie kon je er niet meer omheen. De opblaasrugzak was te zien in alle kleuren van de regenboog. Maar daarnaast was het ook af te maken met alles dat je kon opblazen. Zo had je stoelen, banken en tafeltjes die je, jawel allemaal kon opblazen.

5. Gsus jacks

Ook Gsus was een tijdje ontzettend populair. Het liefst was het merkteken zo groot mogelijk op de rug te zien. Met een Gsus jack in allerlei verschillende kleuren maakte jij echt de blits. Ook dit jack was in allerlei soorten en maten te krijgen.

6. Truitjes met spaghetti bandjes

Ging je naar een schoolfeest of was het een lekker zomerdagje dan trok je je strakke spaghetti band truitje absoluut uit de kast. Hoe strakker en korter hoe beter en het liefst maakte je hem af met een bh met doorzichtige bandjes. Je dacht dat je er op deze manier voor zorgde dat je bh bandje écht niet te zien was, maar eigenlijk maakte je het met deze bh nóg erger.

7. Pashmina sjaals

Je gebruikte deze super hippe sjaal niet om het warm te krijgen, maar simpelweg als mode-accessoire. Zo had je verschillende kleuren van deze sjaal die matchte bij alle verschillende outfits. Jij liet je pashmina nooit thuis.

8. Polo’s

Polo’s in allerlei verschillende kleuren, het liefst droeg je er ook nog eens meerdere over elkaar. Het kraagje moest natuurlijk wel omhoog. Je deed er alles voor om te zorgen dat hij de hele dag goed bleef zitten. Je spoot er zelfs haarlak in. Zo, opgelost. Jouw kraag zat de hele dag perfect.

9. Grote ringen in de oren

Oorbellen moesten groot. Het liefst groter dan groot. Wat waren ze soms zwaar en ze bleven vaker dan je wilde hangen in je haar óf je kleding. Maar ze waren absoluut gematcht bij je kleding en jij was fabulous.

LEES OOK: 16 dingen die je vroeger deed die toen heel normaal leken, maar nu?

Reageer op artikel:
OMG! 9 fashionitems waar we vroeger geen genoeg van konden krijgen
Sluiten