Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 28 mrt 2015

OMG! Cara Delevingne heeft een tweelingzus

Een tweelingzus? Serieus? Ok, het is niet echt de zus van Cara, maar model Line Brems lijkt wel enorm op haar. Vooral door haar wenkbrauwen hebben de twee veel van elkaar weg.

De 18-jarige Deense Line werd vorig jaar gescout tijdens een festival. Hoewel het regende dat het goot en ze eruit zag als een verzopen katje op rubberlaarzen, zagen de scouts direct haar talent.

Haar carrière gaat als een speer, want één jaar later is ze al te zien geweest in shows van Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Maison Margiela, Louis Vuitton en vele anderen.

Tweelingzusje van Cara

De vergelijking met Cara Delevingne ziet Line zelf niet helemaal. Ze zegt daarover: ‘Waarschijnlijk komt het doordat we allebei volle wenkbrauwen hebben en misschien dezelfde haarkleur. Maar ik vind dat ik op mezelf lijk en dat Cara op Cara lijkt. Ik voel me wel gevleid door de suggestie, wie zou dat niet zijn? Ze is gorgeous.’

Wenkbrauw tips?

De wenkbrauwen heeft ze van haar vader. En helaas heeft ze geen tips voor ons, want ze laat ze gewoon lekker zoals ze zijn. Af en toe haalt ze een verdwaalde haar weg, maar verder raakt ze ze niet aan.

Reageer op artikel:
OMG! Cara Delevingne heeft een tweelingzus
Sluiten