Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 3 mrt 2017

OMG: Deze BN’ers doen mee met Adam Zkt. Eva

Eerder was al bekend gemaakt dat Adam Zkt. Eva VIPS zou gaan plaatsvinden en dat jij je nog kan opgeven om samen met BN'ers dit pikante datingexperiment aan te gaan. Tot voor kort was het nog één groot raadsel wie deze BN'ers zouden zijn, maar de eerste drie zijn gisteravond bekend gemaakt.

BN’ers die meedoen aan een dating programma waarin ze naakt te zien zullen zijn? Heh? Nederland reageerde verbaasd. Wie zou dat nou willen doen? Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op dat antwoord:

Naakte waarheid

Aankomend seizoen kunnen we genieten van meerdere BN’ers die met de billen bloot gaan om een relatie te vinden. De eerste drie BN’ers bestaan uit: B-Brave boy Cassius Verbond, Tony a.k.a. Sterretje Wyczynski en musicalster Chaira Borderslee.

Tony hebben we natuurlijk al op meerdere momenten pikant meegemaakt, maar dit keer gaan we dus écht zijn sterretje zien. Hij heeft zelf al aangegeven dat hij op zoek is naar een blonde vrouw die een beetje kan masseren.

Cassius is tot nu toe de jongste van het stel, slechts 19 en hoeft overduidelijk niet nog in de sportschool z’n best te doen, vinden wij. Dit wordt smullen.

Chaira heeft al eerder in het openbaar naakt gestaan, namelijk tijdens de musical Hair.

De laatste drie

Het blijft nog even spannend wie de laatste drie kandidaten zijn die mee doen aan Adam Zkt. Eva. Dennis Weeling, vervangende presentator, heeft ons wel alvast verklapt dat het een Olympisch sporter is wat betekent dat we straks uitzicht hebben op een héél mooi lichaam.

Wij hopen het Yuri van Gelder is die zijn carrièreswitch hiermee gaat inluiden ook al heeft ‘ie natuurlijk geen Olympische medaille gehaald. Maar hij was er natuurlijk wel bijna en ach verhalen worden vaker groter gemaakt dan ze zijn toch?

Nog heel even geduld.

Niet per se meedoen aan dit naakte evenement, maar wel op zoek naar een mooi eiland? Lees dan dit: Wanderlust Wednesday: dit onbekende eiland is sensationeel en je wil er nu naartoe

Reageer op artikel:
OMG: Deze BN’ers doen mee met Adam Zkt. Eva
Sluiten