OMG! Deze nieuwe Ben & Jerry’s snack is de hemel op aarde

Voel je niet schuldig wanneer je zojuist een hele bak Ben & Jerry's leeg hebt gegeten. Die hand blijft maar lepelen en je bent niet te stoppen. Geeft niet, aan dat syndroom lijden wij ook. Het ijs-imperium komt nu met een fantastische snack waarvan wij zeker weten dat dit de hemel op aarde is.

Ben je toch van plan om het eens wat rustiger aan te doen met die bakken ijs, dan is hier jouw ultieme oplossing: ‘Ben & Jerry’s Pint Slices’. Je favoriete ijs gehuld in een chocolade jasje. Deze nieuwe creatie is perfect voor ijsliefhebbers die willen zin hebben in Ben & Jerry’s zonder zich te wijden aan de hele bak.

Maar, we begrijpen het wanneer je vier van deze plakken achter elkaar op wilt eten. Want, het water loopt je gewoon in de mond:

De Pint Slices zijn er in vier verschillende smaken: American dream, chocolate fugde brownie, chocolate chip cookie dough en vanilla peanut butter cup.

In elke box vind je drie magische bevroren snacks, voor 4,99 dollar. Ze zullen deze maand te koop zijn in Amerika. Wanneer ze in Nederland komen is nog niet bekend, maar wij kunnen niet wachten.

Nog meer lekkers: Te cute! Deze magische unicorn macarons zijn om op te eten

Reageer op artikel:
OMG! Deze nieuwe Ben & Jerry’s snack is de hemel op aarde
Sluiten