Geweldig! Dit bedrijf stuurt je gebak als je ongesteld bent

Als je ongesteld bent wil je het liefst álles wat los en vast zit in je mond stoppen. De Moon Cycle Bakery speelt daar op een goddelijke manier op in. Ze sturen je namelijk elke maand de lekkerste gebakjes. Precies als je erop zit te wachten.

Brownies en taart

Het enige wat je hoeft te doen is je menstruatiecyclus doorgeven, het arrangement bestellen en je adres doorgeven. Dan zorgt de bakkerij ervoor dat er een superverse brownie, taart of ander lekkers jouw kant op komt. Willen we!

Het concept is begonnen als project op Kickstarter; een website voor crowdfunding. Daar kregen de bedenkers zo veel investeerders, dat ze konden beginnen met het opzetten van het bedrijf.

Verschillende arrangementen

De Moon Cycle Bakery biedt superlekkere gebakjes aan, in verschillende soorten pakketten. Je kan kiezen voor de full moon: drie gebakjes naar keuze, de half moon: twee gebakjes naar keuze, en de crescent moon: één gebakje naar keuze.

De prijzen zijn wel flink aan de hoge kant. Voor de full moon betaal je 30 dollar, voor de half moon 23 dollar en voor de crescent moon 15.

Het gaat op 15 december open en zal in eerste instantie (huilen!) alleen in Amerika bezorgen. Nu maar hopen dat het snel naar Nederland komt.

Lees ook dit als je lekkere chocolade wil eten

Reageer op artikel:
Geweldig! Dit bedrijf stuurt je gebak als je ongesteld bent
Sluiten